Raya Pertama 2012


Assalamualaikum .

Berhari-hari aku tinggalkan blog ni, tak de entry , tak de blogwalking . uhhh . sungguh rindu ! 
ish , ish :(
 So setelah sekian lama 'dia' terbiar , start hari ni aku mulakan dengan up cerita masa raya hari tu. Cerita yang penuh dengan gambar :)


@kampung Pahi :) Ni adik-adik aku belah Umi . haa, pelik la tu ada belah-belah pulak  hihi . aku ada 2 orang abah dan 2 orang Ibu :) so kalau semua berkumpul meriah-riah tahu :)



Say PEACE ! Nenek kesayangan kami :)

ehem ehem , susah bebenor nak ambik gambar dia :p

Us :) Angah-Iwan-Along


Angah & family








Iwan & bakal keluarga :p - Warna Warni Aidilfitri :p

Jangan ditanya kenapa semua gambar kat luar rumah . Itu adalah rahsia kami . ngeee ! Masa dalam rumah semua sibuk duk makan , sampai lah umi turun dah nak balik g Kota Bahru baru teringat , sesi bergambar tak terlaksana lagi :p , tu yang semua pakat berphotoshoot 
di luar rumah :p

Raya pertama tema kami satu family warna Grey . Semua berkumpul kat rumah nenek belah Abah (kandung)  *Dua2 panggil Abah , so keliru sikit disitu , hiks . Tapi yang sedihnya Abah , Mummy & adik-adik tak dapat balik raya pertama sebab abah kene kan :(  
Raya kedua baru berkumpul semula :)





23 comments

  1. RAYE PERTAME TAKDE GBR PUN DGN FMLY MERTUA..HUHU..SBB SIBUK SGT..RAYE KEDUA BARU ADA GBR..TU PUN DGN FMLY MAY..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi fiza pun sama , dgn mertua xde gambar pun :p .. sibuk layan tetamu.

      Delete
  2. wah meriahnya raya anda =)
    btw, selamat ahri raya aidilfitri

    ReplyDelete
  3. Muka fiza dan adik beradik lebih kurang sama jer kan..

    ReplyDelete
  4. Ty pun xupdate2 lagi raya ty di penang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. update la ty , nk tgk kemeriahan di penang :)

      Delete
    2. Dah update , tapi tak de pe yang best #RayaAidilfitri2012 punya entry.

      Delete
  5. meriahnya.. :)
    seronok tgk..
    dan terasa macam nak raya lagi bila tgk pic raya .. :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum fiza....meriah nyer semua dpt berkumpul di hari raya...:)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤