Raya Geng Blogger/WA :)


Assalamualaikum .

Plan nak kumpul , raya n makan2 geng WA ni dibuat last week , dan lokasi terbaik yang dipilih ialah Rumah Bro Ben . Daddy kepada Qhaliff :p 
Ingatkan plan ni hanya plan semata-mata , tak sangka , jadi kenyataan :p Best sangat ! 

 Pegi umah bro ben , org pertama aku cari sudah semestinya budak kecik comel cute miut nih , waaa Qhaliff dah nak senyum ngan auntie pija . Comel sangat !

psst - Qhaliff dah tak masyam2 , dah tak ngamuk2 tahu masa kami duk kiss2 , pelok2 , cubit2 dia kali ni :p terima kasih Qhaliff kerana sudi menerima kami dalam hidup Qhalif . ngeeee !

 Ni model-model antarabangsa WA yang bersama meriahkan tekak n perut kat sana :p 
Laksam penang Sis Zila n Laksa klate Sue SEDAP sangat ! licin aku pedal .


Syahir (APAKAH) , Abe Que (QueAchmad) , Qie (KakiSembang), Yanty (Themptyanty) , 
Ayu (Ayuoyku) , Sue (Puteri Rimba) dannnn Tuan Rumah yang budiman (BenAshaari)

Akhir kata , terima kasih kpd Bro Ben dan Sis Zila dan Qhaliff kerana sudi menerima kedatangan kami , buat bising , buat sepah dan buat gila-gila kat rumah :p 

next gathering >>>> JOM BOWLING ! ngehhhh




15 comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤