Raya Geng Blogger/WA :)

11:20 AM


Assalamualaikum .

Plan nak kumpul , raya n makan2 geng WA ni dibuat last week , dan lokasi terbaik yang dipilih ialah Rumah Bro Ben . Daddy kepada Qhaliff :p 
Ingatkan plan ni hanya plan semata-mata , tak sangka , jadi kenyataan :p Best sangat ! 

 Pegi umah bro ben , org pertama aku cari sudah semestinya budak kecik comel cute miut nih , waaa Qhaliff dah nak senyum ngan auntie pija . Comel sangat !

psst - Qhaliff dah tak masyam2 , dah tak ngamuk2 tahu masa kami duk kiss2 , pelok2 , cubit2 dia kali ni :p terima kasih Qhaliff kerana sudi menerima kami dalam hidup Qhalif . ngeeee !

 Ni model-model antarabangsa WA yang bersama meriahkan tekak n perut kat sana :p 
Laksam penang Sis Zila n Laksa klate Sue SEDAP sangat ! licin aku pedal .


Syahir (APAKAH) , Abe Que (QueAchmad) , Qie (KakiSembang), Yanty (Themptyanty) , 
Ayu (Ayuoyku) , Sue (Puteri Rimba) dannnn Tuan Rumah yang budiman (BenAshaari)

Akhir kata , terima kasih kpd Bro Ben dan Sis Zila dan Qhaliff kerana sudi menerima kedatangan kami , buat bising , buat sepah dan buat gila-gila kat rumah :p 

next gathering >>>> JOM BOWLING ! ngehhhh




You Might Also Like

15 Adam Hawa Comel

  1. alolololo..comeinya qhaliff.. geram tengoknya..!
    seronoknya dapat kumpul ramai2kan,..

    ReplyDelete
  2. Wah~~
    Qhaliff!!!^__^
    patut la mcm kenal je tadi..
    hehehehe...

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya beraya rumah En.Ben....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulan nie asik rumah terbuka jer...gemuk laa..hehe

      Delete
    2. hiks.. kurus sebulan , gemuk sebulan ..pastu bulan 10 dan seterusnya kasi maintane balik :p

      Delete
  4. bestt nya...beraya ngn bklogger fofulor...hehehee....

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. kan .. :) que balik kul bape ari tu ?

      Delete
    2. Best sebab ade Weeda lettew aBe Que,kan?

      Delete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook