Haruman Lily , Memang Harum :)

6:25 PM


Assalamualaikum .


Soalan cepumas untuk semua :p

Korang suka pakai perfume tak ? haa mesti semua suka kan . Oke dalam entry ni fiza nak kenalkan korang dengan satu Haruman baru , sangat baru lagi di pasaran . 

HARUMAN LILY  

opsss sila jangan kaitkan / samakan dengan haruman-haruman lain yang dah wujud sebelum ni ye . 

Haruman Lily merupakan satu produk wangian yang diinspirasikan oleh haruman-haruman terkenal seperti Escada , Gucci , Dior , Lacoste , CK , Davidoff dan banyak lagi jenama lain . Harumannya tulen,  sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan serta selamat dan suci untuk digunakan . Paling penting boleh digunakan untuk bersolat :) dia tak de alkohol :)

Kepekatan aroma Haruman Lily adalah lebih tinggi daya tahan dan mampu bertahan seharian apabila digunakan :) Koleksi eksklusif ni didatangkan dalam 5 set untuk wanita dan 5 set untuk lelaki dengan pelbagai jenis haruman . 







Set Wanita

Set Lelaki

Senarai Haruman :)

Dalam setiap set tu , terdapat 5 botol bersaiz 5ml yang berlainan haruman . Harga jualan dia seprti kat bawah ni

Sekotak ( 5ml x 4 botol ) = RM40 (tidak termasuk postage)
Satu Botol (5ml) = RM15 (tidak termasuk postage)

Lagi untung kalau beli satu kotak kan :) Botol dia kecik je , senang sangat kalau nak bawak travel , letak dalam handbag or poket seluar :)

Kalau korang berminat dengan Haruman Lily ni , nak beli atau nak menjadi ejen jualan   , boleh Call atau SMS :

Ida ( 019-4711767 ) 
Email : fizazainy_84@yahoo.com.my


Cuba dulu , pasti terpikat :p

psst - fiza pakai Lacoste Joy Of Pink ! Wangiii :)







You Might Also Like

21 Adam Hawa Comel

  1. macamane nk jd ajen?eceh..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jadi ejen ke May? May call no kat atas tu :)produk ni tgh rancak skrg ni:)

      Delete
  2. May berminat ek ? hihi .. call or sms no ida tu .. :)nanti dia gthu cara cmner :)

    ReplyDelete
  3. akak agen dah ke sekrg? mana best? mcm nk. dgn ty pun berkira postage ke haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. paris hilton best! jom la beli .. nanti jumpa akk bg bau dio eh..tp bila nak jumpe?ekekeke

      Delete
  4. ececeh mcm terbaubau sampi kt sini

    ReplyDelete
  5. menarik packging dia...
    firt time tahu jenama ni..

    ReplyDelete
  6. wanginya kekl lm x?
    klau nk compare dgn one drop perfume

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat yg sy pakai n kawan2 lain pakai ..tahan lama.. one drop sy xpenah cuba :)

      Delete
  7. hai tq HARUMANLILY!!daripada agent sekarang saya dah jadi stokis.Bau dia mmg exclusive!!sehari saya dapat jual 40 kotak.tq very much HARUMANLILY!!

    ReplyDelete
  8. Hai tq HARUMANLILY!!!daripada agent dan sekarang sy dah jadi stokis HARUMANLILY.Bau HARUMANLILY memang exclusive!!sehari saya boleh jual 40 kotak.thank you very much HARUMANLILY!!

    ReplyDelete
  9. salam nk tyer sikit, haruman lily ni sama tak product dengan Nutrimetics?
    saya sekarang tgh mencari haruman lily dr product Nutrimetics

    ReplyDelete
  10. salam nk tyer sikit, haruman lily ni sama tak product dengan Nutrimetics?
    saya sekarang tgh mencari haruman lily dr product Nutrimetics

    ReplyDelete
  11. salam,
    saya nak tanyer sikit, haruman Lily ni dariproduct Nutrimetics ker? coz skrg ni sy tgh mencari haruman Lily dr product nutrimetics

    TQvm

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook