Happy Boss Day!


Assalamualaikum .



Aku baru hari ni baru tahu ada jugak hari untuk boss nih :) hikss ,macam-macam kan .

Aku nak buat ucapan untuk boss baru aku :p Aku panggil dia En.K :)

Happy Boss Day boss :p walaupun saya tahu boss tak mungkin akan baca apa yang saya tulis ni , tapi saya nak jugak wish happy boss day untuk boss :p *skema tak ?haha!

Mekasih ye boss sebab jadi boss yang

Sporting 
Baik hati
Tak suka marah-marah
Tak bersikap "bossy" :p
Prihatin
Memahami 

dan

Boss yang TERBAIK untuk kami :p

Susah kan nak dapat bos yang ok macam ni :) . Aku selalu jugak dengar rungutan dari kawan-kawan yang stress dengan boss masing-masing . Tambahan pulak kalau dapat yang jenis bossy tu .huhh ! nak buat keje pun tak best kan . Bagi aku la kan , nak jadi boss yang disenangi bukan susah . Apa yang penting , boss pun kene hormati pegawai bawahan, prihatin dan tidak terlalu bersikap memerintah . Sesekali bergaul dengan pegawai bawahan :) Bila kedua pihak boleh berkomunikasi dengan baik dan harmoni , kerja pun akan jadi terbaik kan . Opss, tak yah kira lah jenis pegawai bawahan yang pemalas tu . tu topik lain . Yang ni kita cerita pasal boss je :p
so
Kepada semua yang jadi boss tu
Happy Boss Day :)!





10 comments

  1. bestnya dapat boss yang baik...=)
    alalala, paksa la boss baca entri fiza ni..
    hehehe..

    ReplyDelete
  2. untungnya bos baik..! tapi kalau dapat boss terlalu tegas pun strees jugakkan..!

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum fiza...moga sentiasa dapat bos yg baik yer...:)

    ReplyDelete
  4. wah..syahir pon baru tau..hehe

    syahir xde bos nak wish kat sapa? :p

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤