Oh Celcom


Assalamualaikum .


Internet malam ni sangat slow kan , nak buka tu tak boleh , ni tak boleh .huhh! sakit hati bila line tak nak bekerjasama saat idea dan semangat nak buat assignment membuak-buak
 :( grr !

oh , kantoi disitu , aku sedang berusaha nak bukak web ape .ngeeee :p *padahal nak blurkan boleh je , saje je kan ,hihi .

Aku guna celcom , memang pengguna setia dr dulu lagi . Tapi sekarang ni tak tahu la , line dia agak teruk . kadang-kadang bukan internet je down , duk cakap-cakap kat fon pun tiba-tiba boleh putus . grrr . Nak kata aku duk kat kawasan hutan , ishh dulu ye la sini hutan , nama asal pun Prang Besar tapi sekarang ni dah jadi tempat Maju , nama pun dah jadi Putrajaya . So apa masalah dia , tak tahu lah . haii la celcom .

Agaknya nak kene guna unifi kot , baru mantop . Kawan-kawan yang guna unifi kata , dengan unifi nak download sampai terbakar pc pun oke . hihi betapa lajunya nye yekk :p
betul ke tak , tak tahu lah :p 






6 comments

  1. kalo xsilap unifi pun tgk pd pakej la kak...kalo yg mahal lajuuuu...kalo yg murah tu laju jugak tp kalau on lappy 2, 3 bjik slow la jdinya...hahahhaa

    ReplyDelete
  2. tukarlah unifi.. mmg org ckp bedesup lajunya...

    ReplyDelete
  3. salam singgah... mmg sakit jiwa rasa bile internet slow kan

    ReplyDelete
  4. saya pakai U mobile....beesstt lajuuu

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum fiza...memang sakit hati kalau jadi mcm tu mama pun selalu juga terkena tapi terpaksa sabo jer kan..;)

    ReplyDelete
  6. Bangga Qie....!!
    yes...ty pun bengang dgn rangkaian2 ni ty guna 3-3 lgi...maxis kt note...bapak berzaman juga dok loading..bila buka lptop dgn broadband Digi adoiiii leh tido dan celcom kt phone satu lagi rasa cm xperlu pandang dh kewujudannya di sini.
    Ty pun tgh bincang dgn sis n mum nk pakai Unifi.grrrr..... haruskah kita berpaling arah?!

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤