Aku terima jemputannya :p

1:23 AM


Assalamualaikum .

Dah jam 1 am lebih , mata ni dah kemain pedih , tapi bila tido tak nak lena . Hishh , apa sebab musababnya pun tak tahu +.+  Oh mata ! 
Dah alang-alang tak leh lelap , aku update lah pasal tadi  :)

Tadi aku, hubby n weeda gerak ke Klang untuk jemputan kawin kawan ofis aku . Kami gerak dah lewat , dalam kul 2 lebih . sampai-sampai sana dah jam 3 lebih . Dah agak lewat , pengantin pun dah tak ada :( Dorang pegi outdoor .
Kecewa jugak sebab dah pegi kenduri kawin kan , tujuan utama pegi mestilah nk tengok pengantin . Tapi nak buat camna, salah sendiri yang lambat .huhu

Selamat Pengantin Baru ye gg & Dila , doa fiza , moga kalian kekal bahagia hingga ke Syurga :)

Balik je dari kenduri , terus ke jemputan kedua pulak , ke KFC Taman Equine Sri Kembangan . Adik Ipar aku buat Birthday Party anak dia , merangkap anak buah aku jugak , Si tecik cute Aisya Damia . ngeee . Ulangtahun pertama dia:) Majlis bermula jam 4 pm , tapi sekali lagi kami lambat sampai , last minute cari hadiah,  kul 5 pm lebih baru tercongok kat KFC :p Nasib baik majlis tu habis kul 6 pm .

Meriah sungguh Majlis Damia tadi , jemputan pun boleh tahan ramai . Tapi sayang , aku tak boleh nak telan banyak makanan sebab baru balik dari kenduri kan . tangki dah penuh :p





Ini je yang sempat disnap . haaa nampak nampak? birthday budak , orang tua yang melebih bergambar .haha . Birthday Damia , tapi sekeping pun gambar Damia tak de . huhh agak kejam disitu :p Damia sayang , kenapa tido :( penat ye ? Cik pija nak dukung ambik gambar pun tak dapat:( 
Ikut hati nak je aku terkam dia ,hihi tapi kesian pulak , nyenyak betul damia tido . 

Gambar budak comey ni je sempat tersimpan dalam memory henpon aku nih

Zarra :) belon tu sebagai batu loncatan untuk panggil dia bergambar :p

Duk menaip naip nih , mata yang tak nak lena tadi dah makin layu dah ni . Dh nak kene tido dah ni kot :p Okelah , idea menulis dan taipan aku berenti kat sini dulu . jumpa d next entryyZZzzzzzzzzzzzzz ...



You Might Also Like

5 Adam Hawa Comel

  1. selamat ulangtahun damia.. :)

    hari ni hari kenyang ye fiza..murah rezeki.. :)

    ReplyDelete
  2. nasib baik la ada makanan...
    kalau tak ada??hehe..
    datang awal sikit ke majlis lain kali..=p

    ReplyDelete
  3. Cantik n cute la her birthday Kek tu!

    ReplyDelete
  4. meriahnya kek...suka tgk... !! nampak sgt meriah!

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum fiza...comel nyer die selamat hari lahir...:)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook