Cari semut dikalangan gajah :p

5:00 PM


Assalamualaikum .


kenangan yang sangat berharga dan bermakna di zaman sekolah aku dulu :) rindunyaa . Waktu ni aku di tingkatan 6 Atas . kira zaman jadi otai sekolah la.haha! kami berkampung di kawasan air terjun , erkk aku dah tak ingat kat mana . Tersangat best! 

Bila tengok balik gambar-gambar lama nih , tengok balik muka kawan-kawan dalam ni , tetiba terfikir , kat mana la dorang semua sekarang ni , keje apa , dah kawen ke belum . ermm :( ramai yang dah lost contact terus , nama pun ada yang aku dah lupa :(. 
Tapi ada jugak dua tiga orang yang aku still berhubung .Kebanyakannya aku jumpa balik melalui 
fb . Kalau boleh ber'renuion' nih mesti gempak :)

Dalam ramai-ramai tu , korang boleh cari tak mana satu aku ? haaa cepat-cepat cari ,
main teka teka ngan geng WA  sorang pun tak leh cam , mana satu aku . Kata dorang , aku suh cari semut dikalangan gajah , mana nak jumpa . haha! terbaik punya perumpamaan :p  
zaman mude susah nak cam kan :p

Tapi kalau korang terre , cepat cari! :p



You Might Also Like

13 Adam Hawa Comel

  1. Rasanya jumpa dah... berdiri yg ade kwn letak atas bahu fiza tu kan..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah Nur ..hihi .. fiza duduk depan skali :p

      Delete
    2. depan sekali yg baju merah silang kaki tu kan...

      Delete
  2. assalamualaikum fiza...x boleh agaklah fiza yg mana satu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam mama .. hihihi susah nak cam kan :p

      Delete
  3. tak cam la fiza.... muka dah byk berubah kot. skang makin cantik..hihi...

    p/s : jaa baru lepas hantar asgment JKE (ekonomi). ke fiza tnya yg mana ni? kita x sama course kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi :p ooo ye la jaa , kita lain cos .. fiza br nak hantar yg JUE tu ..

      Delete
  4. memang semut habis..tak nampak langsung nak cari..haha

    ReplyDelete
  5. Sis kat depan sekali tudung kelabu tu kan? :p

    ReplyDelete
  6. Kalau betul belanja popiah pondan RASA Alamanda erk... Haha

    Ty rasa yang duduk hadapan dari kanan.. Tudung putih...baju merah...tangan atas paha/kaki... Kurus jer...ada betoii ka?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah! tak aci . ty dh th dlm WA kan kan kan :p

      Delete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook