Di Kampung

1:56 AM


Assalamualaikum .

Masih di kampung . ohh bahagianya hidup:) Esok dah nak balik Putrajaya , hurmm , beratnya hati nak tinggalkan kampung :( best sangat habiskan masa dengan keluarga . Bila kat kampung ni , hp langsung aku tak peduli , WA bertubi-tubi masuk pun tak sempat nak layan , call yang masuk pun aku cuma tahu bila check kat log call , mesej . hurmmm memang tak layan langsung . blog ? errkk , hah ni la br keluar entry baru . haa , sungguh bz kan aku bila kat kampung . hihi :p 

Bukan bz apa pun . Bz berborak , bergelak , berjalan , beraktiviti dengan keluarga :)
Macam-macam yang kami buat bersama :)

Tadi , kami baru lepas raikan hari jadi umi . Tarikh lahir umi 18hb ni , tapi disebabkan time tu aku tak dapat balik , so kami sambutnya in advance :)




Majlis yang ringkas tapi meriah kami sambutnya di Coffee House Tepian Darul Makmur , 
Jerantut . Umi tak tahu pun kami nak celebrate nih , masa adik sampai , letak kek atas meja pun umi still tak tahu yang kek tu sebenarnya untuk raikan umi :p .. hihi bila umi baca tulisan atas kek tu , haa baru umi tahu yang kek tu untuk umi :p 

Untuk Umi sayang ,  Semoga umi panjang umo dan kehidupan umi sentiasa dipenuhi dengan kebahagian , kegembiraan ,dunia akhirat .
Tak boleh wish lebih-lebih sebab nanti 18hb ni nak wish lagi :)

kami SAYANG umi sangat-sangat :)






You Might Also Like

8 Adam Hawa Comel

  1. Lorh cheq lik sini awai xlik join Umi Kak Fiza sambut besday kat sana. hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum fiza...suka hati seorang ibu bila anak2 mengingati hari lahirnya...:)

    ReplyDelete
  3. selamat ulangtahun kelahiran Umi.. :)

    Seronok dapat buka blog fiza..
    semalam tak boleh buka..
    ada malware..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)
      tu la Nur , bro ben WA gth ada malware ..sib baik :)

      Delete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook