Di Kampung


Assalamualaikum .

Masih di kampung . ohh bahagianya hidup:) Esok dah nak balik Putrajaya , hurmm , beratnya hati nak tinggalkan kampung :( best sangat habiskan masa dengan keluarga . Bila kat kampung ni , hp langsung aku tak peduli , WA bertubi-tubi masuk pun tak sempat nak layan , call yang masuk pun aku cuma tahu bila check kat log call , mesej . hurmmm memang tak layan langsung . blog ? errkk , hah ni la br keluar entry baru . haa , sungguh bz kan aku bila kat kampung . hihi :p 

Bukan bz apa pun . Bz berborak , bergelak , berjalan , beraktiviti dengan keluarga :)
Macam-macam yang kami buat bersama :)

Tadi , kami baru lepas raikan hari jadi umi . Tarikh lahir umi 18hb ni , tapi disebabkan time tu aku tak dapat balik , so kami sambutnya in advance :)




Majlis yang ringkas tapi meriah kami sambutnya di Coffee House Tepian Darul Makmur , 
Jerantut . Umi tak tahu pun kami nak celebrate nih , masa adik sampai , letak kek atas meja pun umi still tak tahu yang kek tu sebenarnya untuk raikan umi :p .. hihi bila umi baca tulisan atas kek tu , haa baru umi tahu yang kek tu untuk umi :p 

Untuk Umi sayang ,  Semoga umi panjang umo dan kehidupan umi sentiasa dipenuhi dengan kebahagian , kegembiraan ,dunia akhirat .
Tak boleh wish lebih-lebih sebab nanti 18hb ni nak wish lagi :)

kami SAYANG umi sangat-sangat :)






8 comments

  1. Lorh cheq lik sini awai xlik join Umi Kak Fiza sambut besday kat sana. hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum fiza...suka hati seorang ibu bila anak2 mengingati hari lahirnya...:)

    ReplyDelete
  3. selamat ulangtahun kelahiran Umi.. :)

    Seronok dapat buka blog fiza..
    semalam tak boleh buka..
    ada malware..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)
      tu la Nur , bro ben WA gth ada malware ..sib baik :)

      Delete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤