Mana hilangnya


Assalamualaikum .

Ahad . Lepak kat rumah je , tak de plan nak ke mana pun . ehh ada ada, malam kang nak pegi umah sepupu aku kat Nilai . Baru kejap tadi plan tu . 

Aku sekarang ni sebenarnya tengah ada masalah . Masalah nak kembalikan semangat untuk study . Ohh ! mana la hilangnya semangat aku yang dulu tu ye :(
Assignment berlambak , ni tahun pertama aku , dan tugasan haruslah banyak . Tarikh akhir hantar dah makin dekat :( Tapi , satu pun tak settle lagi . O.o 
Oh semangat , datanggg lahh . Bahan pun still tak cari lagi :( 

fiza ! nape ni . wake up lah ! 

Published with Blogger-droid v2.0.9





7 comments

  1. akk bos kat opis sy pun mcm tu.hihi.die rasa nk stop bt master.dgn kje dept kitorg yg tgh besepah.melambak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi , mybe sebab br start nk study blk kan .. tu macam2 pk tu :p

      Delete
  2. study..study..! semangat sis..! =)

    ReplyDelete
  3. rilek luuu.. nnt bari pk. hehehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. duk rilek rilek la ni kura , pastu last minute , kelam kelibut ..hihihi

      Delete
  4. insyaALLAH semangat tu datang juga nanti...
    pelan2 yaaa

    ReplyDelete
  5. olololol!!!!!bertabahla,ye...pelan2 buat assignment tu smua..mmg hidup as student ni mmg trkejar2...smoga sgala2nya dipermudahkn ,amiiinnnn...

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤