Semoga Berjaya


Assalamualaikum .


Baru habis menonton drama Maharku Untukmu, siaran TV3 . Lakonan Ady Putra *oh my febret actor :p dengan nabila huda . Minah ni pun aku minat lakonan dia :) 
Cerita dia banyak jugak yang boleh memberi pengajaran kepada penonton , cuma , jalan cerita dia tu , dari plot ke plot . erm agak 'kureng' bagi aku . Kalau la kuatkan sikit plot dia , part pembalasan tu kasi suspen sikit ke , mesti lagi best kan . tapi , cakap or komen lebih pun tak guna , dah pengarah suruh buat camtu :p 

Esok dah isnin, uhh cepat sungguh bumi berputar kan . tak terasa langsung cuti weekend . Esok jugak merupakan hari penting untuk bakal-bakal SPM . Hari pertama peperiksaan .
Adik aku salah seorang yang akan mendudukinya . 

Kepada adik aku , Hapis dan semua adik-adik yang akan menduduki SPM esok , semoga berjaya k.long ucapkan . Masa nak masuk dewan tu , jangan lupa bismillah , selawat banyak-banyak . dah dapat soalan , baca ayat penerang hati agar dipermudahkan ketika menjawab esok dan hari-hari exam seterusnya . Cuba sehabis baik . Insyaallah berkat usaha dan doa yang tak putus , Allah beri kejayaan yang adik-adik inginkan :) Amin .







8 comments

  1. habis la mereka, kena jawab ecam pagi ni.. hehe

    ReplyDelete
  2. semoga adik-adik menghadapi SPM dengan tenang..=)

    ReplyDelete
  3. Best kan cerita tu... huh. Speechless!!
    Adik Ty amik SPM ...hope dia leh r jawab...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la sebb ada ady putra :p , moga2 diterangkan hati nya :)

      Delete
  4. Moga mereka semua berjaya.....amiiinn

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum fiza...semoga adik fiza berjaya dlm peperiksaan tu nanti...:)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤