Bahagianya Cuti Sekolah

Assalamualaikum ..

Huwarghhhh mengantoknyaa . Hari ni Sabtu , tapi misi untuk tido dan bangun lewat tak menjadi laa . Huhh . Mata tak nak berkerjasama untuk lelap lebih lama ;p

Sejak semalam rumah aku ada tetamu , hihi tetamu la ssangat kan , Angah satu family datang . Meriah riah rumah aku tahu! Happy sangat . Sebab tu kalau tiba musim cuti sekolah, aku yang xcited lebih ngalahkan budak sekolah ;p time cuti hujung tahun je , rumah ni tak pernah sunyi dengan kehadiran family aku , atau family mertua aku ;) bersilih ganti datang meriahkan suasana kat sini ;) cuma , nenek tersayang aku je tak pernah datang sini ;( rindunya kat nenek . Bila ajak datang , selalu cakap , susah nak tinggal rumah, ayam itik tak ada orang nak bagi makan,rumah, kedai tak ada orang jaga .. hihi padahal dia dah tahu , kalau datang sini , comfirm kene tahan lama punya .;p

Tapi.. cuti sekolah dah nak habis kan ;( tak bestnya ;( adik adik aku pun dah nak kene hantar balik kampung balik . Ni angah datang ni , bawak fiqa dgn jiha balik skali la ni . Urmmm .. -.- dekat sebulan jugak adik adik aku ni bermaustautin kat sini , so bila dorang dah balik, sunyi balik la rumah ni . Tinggal la aku, hubby n adik aku , wida je . Sibuk dengan keje masing masing -.-




Yang kat belakang tu fiqa n jiha ;) selalu gaduh dua orang ni , tapi tak sampai 5 minit, salah sorang mesti pujuk balik;p

Hari ni plan nk pagi mana mana Mall kat KL nak shopping baju skolah . Waaa bestnya nk pegi shopping baju skolah *oppss lagi skali , aku yg terlebih xcited ;p
Kalau umi, abah join skali mesti best! Tapi tak boleh umi tak boleh datang sebab umah kat kg ada tetamu , lgpun abah keje . Hurmm.

Okelah , banyak benda nak kene buat nih , stop dlu update . Dah free nanti, sambung berBW pulak oke ;) daaaa

posted from Bloggeroid

9 comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤