Bahagianya Cuti Sekolah

Assalamualaikum ..

Huwarghhhh mengantoknyaa . Hari ni Sabtu , tapi misi untuk tido dan bangun lewat tak menjadi laa . Huhh . Mata tak nak berkerjasama untuk lelap lebih lama ;p

Sejak semalam rumah aku ada tetamu , hihi tetamu la ssangat kan , Angah satu family datang . Meriah riah rumah aku tahu! Happy sangat . Sebab tu kalau tiba musim cuti sekolah, aku yang xcited lebih ngalahkan budak sekolah ;p time cuti hujung tahun je , rumah ni tak pernah sunyi dengan kehadiran family aku , atau family mertua aku ;) bersilih ganti datang meriahkan suasana kat sini ;) cuma , nenek tersayang aku je tak pernah datang sini ;( rindunya kat nenek . Bila ajak datang , selalu cakap , susah nak tinggal rumah, ayam itik tak ada orang nak bagi makan,rumah, kedai tak ada orang jaga .. hihi padahal dia dah tahu , kalau datang sini , comfirm kene tahan lama punya .;p

Tapi.. cuti sekolah dah nak habis kan ;( tak bestnya ;( adik adik aku pun dah nak kene hantar balik kampung balik . Ni angah datang ni , bawak fiqa dgn jiha balik skali la ni . Urmmm .. -.- dekat sebulan jugak adik adik aku ni bermaustautin kat sini , so bila dorang dah balik, sunyi balik la rumah ni . Tinggal la aku, hubby n adik aku , wida je . Sibuk dengan keje masing masing -.-




Yang kat belakang tu fiqa n jiha ;) selalu gaduh dua orang ni , tapi tak sampai 5 minit, salah sorang mesti pujuk balik;p

Hari ni plan nk pagi mana mana Mall kat KL nak shopping baju skolah . Waaa bestnya nk pegi shopping baju skolah *oppss lagi skali , aku yg terlebih xcited ;p
Kalau umi, abah join skali mesti best! Tapi tak boleh umi tak boleh datang sebab umah kat kg ada tetamu , lgpun abah keje . Hurmm.

Okelah , banyak benda nak kene buat nih , stop dlu update . Dah free nanti, sambung berBW pulak oke ;) daaaa

posted from Bloggeroid

9 comments

  1. wahaha , meriahnye , x macam hanan , dok umah x buat pape pon

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.time ni je meriah..pastu sunyi balik :p

      Delete
  2. Cntik2 semua.. :) cuti sekolah pun da nk abis daaa

    ReplyDelete
  3. huhu..comel owner blog..salam singgah!

    ReplyDelete
  4. Cantik2 semuanya...
    tak lama lagi habis sudah cuti sekoalh..
    kejap je kan...

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤