Kesetian Beralih Arah


Assalamualaikum .


Yeahh! hari ni 14.12.12,  dengan rasminya kesetian aku dah beralih arah daripada Mr.Nuffnang kepada Mr.Advertlets ! kenapa? haa sebab , erm tak de sebab apa pun , saja nak tukar . ngeeee . boleh camtu? :p errkk tapi ada jugak sebab dia , Dah setahun lebih BE tak gerak-gerak , duk amount tu je :'( So try Advertlets pulak . Maafkan dahku Nuffnang . Ada jodoh kita bersatu kembali di blog ni eh .  

Hari ni sepatutnya aku ada class untuk 3 subject , tapi satu pun aku tak masuk . Class dia lebih kepada sidang video dan esok atau lusa akan ada la diupload ke Portal PPJJ . So, tunggu diupload je lah .Tadi member call, offer nak datang ambik kat rumah , tapi .. entah lah , badan rasa tak sedap pulak :( . ohh aku cuti ari ni :') so lepak kat rumah sambil melayan adik kecik aku ni je . Layan main game Subway Surf :p
ehh tak boleh nak melayan sangat , Assignment untuk di submit 30 Dis nih tak siap lagi :( kene berusaha lebih untuk cari bahan . ouhh ! 
Dah hari ni tak keje , dengan sedaya upaya aku akan siapkan ! yes , caiyok pija :) 
jgn tido :p


psst ~ kecewa sgt sebab Harimau Malaya kalah semalam . Sakit hati dengan pengadil yang @#$%^&* . grrr ! tapi mungkin rezeki untuk meraih Piala AFF musim ni bukan untuk HM. Redha . dan semoga lepas ni , segala kelemahan akan diperbaiki :)

Selamanya The Red Warrior dan Harimau Malaya :)






3 comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤