Kesetian Beralih Arah


Assalamualaikum .


Yeahh! hari ni 14.12.12,  dengan rasminya kesetian aku dah beralih arah daripada Mr.Nuffnang kepada Mr.Advertlets ! kenapa? haa sebab , erm tak de sebab apa pun , saja nak tukar . ngeeee . boleh camtu? :p errkk tapi ada jugak sebab dia , Dah setahun lebih BE tak gerak-gerak , duk amount tu je :'( So try Advertlets pulak . Maafkan dahku Nuffnang . Ada jodoh kita bersatu kembali di blog ni eh .  

Hari ni sepatutnya aku ada class untuk 3 subject , tapi satu pun aku tak masuk . Class dia lebih kepada sidang video dan esok atau lusa akan ada la diupload ke Portal PPJJ . So, tunggu diupload je lah .Tadi member call, offer nak datang ambik kat rumah , tapi .. entah lah , badan rasa tak sedap pulak :( . ohh aku cuti ari ni :') so lepak kat rumah sambil melayan adik kecik aku ni je . Layan main game Subway Surf :p
ehh tak boleh nak melayan sangat , Assignment untuk di submit 30 Dis nih tak siap lagi :( kene berusaha lebih untuk cari bahan . ouhh ! 
Dah hari ni tak keje , dengan sedaya upaya aku akan siapkan ! yes , caiyok pija :) 
jgn tido :p


psst ~ kecewa sgt sebab Harimau Malaya kalah semalam . Sakit hati dengan pengadil yang @#$%^&* . grrr ! tapi mungkin rezeki untuk meraih Piala AFF musim ni bukan untuk HM. Redha . dan semoga lepas ni , segala kelemahan akan diperbaiki :)

Selamanya The Red Warrior dan Harimau Malaya :)






3 comments

  1. wah..beralih arah ya.. :)

    hari ni ramaikan yg tak puas hati dengan pengadil tu

    ReplyDelete
  2. Ty pun dah pasang iklan Advertlets.

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤