Selera Ikan Singgang Kg Baru


Assalamualaikum




Nyum nyum , Jam 12.14 am kami satu family ber'dinner' + supper di Selera Ikan Singgang , Kg.Baru . Kami means , aku , hubby , family angah n adik adik aku .

First time makan sini , hubby aku jadi "pemandu pelancong" bawak kami kat kedai ni. Makanan dia , urmm sedap! So mmg boleh la sape2 nak try makanan pantai timur yang ada kat sini ;) lokasi kedai ni terletak kat belakang Pizza Hut Chow Kit , KL
Banyak kedai kat sini yang hidangkan masakan panas pantai timur .
So jom cuba menjamu selera disini beramai-ramai ;)

psst~ ikan tu walaupun hitam tapi rasanya menawan :p

posted from Bloggeroid




8 comments

  1. Wahhh. Bleh try terjah nnti. Biasa kalau g kg bru selalu lepak makan kt restoran norizan gerak 21 tu je. Kdg kt nuri seafood. Smpai kdg xthu da nk mkn kt mne. Tkut lak xsdp..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum fiza...wah sedapnya menjamu selera yer...;)

    ReplyDelete
  3. wahh..nampak pun dah myelerakan....

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤