Bertukar , bertukar , berrrtukar!


Assalamualaikum .


Bertukarr ! tadaaa , hihi  dah macam trademark ultraman dah :p  haaa nampak tak perubahan 2020 kat belog fizafantagiro? 2020? erkk.
Sejak sejak tahun baru ni , singgah blog member ni, dah lain , member tu dah lain . hishh tak boleh jadi nih , orang lain dengan muka baru , aku pun nak jugak .hihi :p
Tapi , aku tak reti nak mendeco-deco cantik-cantik macam blog kamu semua :-( Ini je yang termampu pun .hikkss . ok la tu kan . ye. memang simple sangat , tapi iolls suka uolls !
Yang aku tukar pun header dengan backgroud pelangi senja tu je :)
oh pelangi senja, semalam aku dengar dalam radio, ada artis lelaki nyanyi lagu tu dengan rentak lain , ishh! tak sedap langsung . Dah la buat suara halus . eee .

Hari ni Sabtu , adik lelaki aku yang study kat PD ada datang , ajak g shopping baju dia . Mula tu plan nak pegi KL , tapi baru teringat hari ni ada perhimpunan sejuta Ummat kan? so , memang comfirm jammed la kan . ermm , Alamanda je la kot :) Petang sikit pegi .
Lepas pegi Alamanda, boleh pegi Pasar Malam Bangi terus :) Aku suka beli barang basah kat situ berbanding kat Pasar Tani Putrajaya atau Mall . Murah dan Segar . Kalau tak nak bersesak , pegi awal sikit .

pssst ~ perasan tak aku guna iklan Nuffnang balik, ngeeee . Usah ditanya
sebabnya :p biar jadi rahsia antara aku , nuffnang dan adverlets . ceewah! :p





6 comments

  1. cantik header..!
    wahh..ni yg buat nur pun nak make up blog jugak ni..hihihih

    ReplyDelete
  2. Haah tu la perasan akk xguna dh iklan tu. Cantik blog akk. Ty je xtukar2 langsung. Wah mcm best je nk gi pasar mlm Bangi tu...

    ReplyDelete
  3. huwargh rajinnya dia, sis nak tukar jugak tapi malas nanti takut terabur segala html tu hmm. suka2, kemas ! :D

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum fiza...walaupun simple tapi cantik...:)

    ReplyDelete
  5. header simple tp cntik :) cik lynn pn xpndai nk deco blog....

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤