Hari demi hari , detik demi detik


Assalamualaikum .

Sob sob sob :'(

Menghitung hari, detik demi detik , masa ku nanti lambat nak tiba.uhukkk

*calendar takde , draw sendiri dan hasilnya, seburuks ini =.=

Rindunya kat dia :'(
Rindunya nak tengok TV sambil makan super ring ngan wida :'(
Rindunya nak siram cactus :'(

hurmm :'(

sabar, sabar . 

eh, semalam kan , aku dgn roomate dah dapat sticker untuk parking kat Desa kami . So, lepas je tampal sticker tu kat keta, dengan Megah dan bangganya kami drive lalu je depan Guard yang jaga pintu masuk desa tu . hikss! :) Jangan halau, halau lagi ye abg guard , kami dah lulus step untuk dapatkan sticker :p

psst ~ Mata dah sangat letih dan kekuyuan tuh dah tahap maksima dah , dari ptg duk mengadap laptop , bertungkus lumus nak siapkan esaimen -.- . Idea. DATANGlah ..




5 comments

  1. Goodluck dear! hehe time i dah abis. fokus kerja and kawen je ni :p

    ReplyDelete
  2. alooo...sian je bunyi..
    sabar ye fiza...
    xlama..kejap je lagi.. :)

    ReplyDelete
  3. X pa,,.. sabar tu kan manis,,, sabar tu jan chumel.,

    ReplyDelete
  4. tah bila la boleh jumpa fiza ni yer. td masa exam jut jaa kuar awal. lupa nak roger. x balik kampung ke cuti esok?

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤