Kenangan waktu remaja

12:34 PM


Assalamualaikum




cantikk kan! semalam duk merayau-rayau , stop kat trafic light depan klcc, sempat lagi snap pic ni . Bersungguh aku duk usaha nak snap, macam baru first time datang KL , orang dalam kete sebelah tengok je sambil senyum-senyum.haha! tgk la nak tgk pun :p mesti orang tu ingat aku jakun ! huhh do i care? wekkk..hihiツ

sekarang pegi la mana pun,even kat kedai makan pun ,mesti nak ambik gambar , upload terus masuk Instagram
:p best kot .hihi . jadi kenangan kat situ :)
ohhh Instagram aku *fizafantagiro* jom la follow kalau sudi ^.^

psst ~ Semalam hubby bawak aku pegi jalan-jalan, imbau kenangan kat tempat2 aku pernah tinggal,keje dan habiskan zaman remaja aku dulu. Ampang , KL . Banyak kenangan disitu .hidup sorang diri dalam umur 22 tahun di bandar besar .Sangat mencabar. Terima Kasih Allah , kerana pengalaman waktu dulu , memberi seribu makna dalam hidup ni ツ

posted from Bloggeroid



You Might Also Like

5 Adam Hawa Comel

  1. assalamualaikum fiza....kenangan terindah tu..:)

    ReplyDelete
  2. bestnya mengimbau kenangan lalu kan..sweet memories :)

    ReplyDelete
  3. best kan bila dpt mengimbau kenangan lama ;)

    ReplyDelete
  4. pmandangan KLCC waktu malam mmg cntikkan...
    Nur xde instrgam...huhu

    ReplyDelete
  5. KENANGAN BAKAL MENJADI PENGAJARAN YANG BERGUNA..

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook