LISTEN LISTEN LISTEN


Assalamualaikum .

LISTEN LISTEN LISTEN . Lets Me Speak , U LISTEN!

ooohh! apakah? dua tiga hari duk kecoh dengan kes ni , dalam Whatapps member2 duk cakap pasal ni. Aku boleh tak tahu pasal isu nih. erkk .

Lepas tu , aku terbaca status sorang kawan kat fb , pun pasal LISTEN LISTEN LISTEN, tergerak hati nak tanya . Dia bagi aku satu link Youtube suh tengok . 

ambik masa 2 minit , aku tengok .

lepas tu . oooo . but . No Komen .hiskk

korang tengok video tu dan nilai sendiri :)

pic from google . Cute huhh :)





7 comments

  1. Dua-dua cakap tak fikir dulu , tengok now dah jadi isu. Macam hal kan. Yeah kita serupa entry nya!

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum fiza...semakin jadi isu skg ni kan...:)

    ReplyDelete
  3. saya pun mula2 tak tau jugak, lps tu bila tengok video lagi tak tau nak kata apa. mcm2 manusia skrg nih. kecoh jgk tuh.

    ReplyDelete
  4. mcm2 lah...takut kene tindakan tatatertib je nanti

    ReplyDelete
  5. inilah yang dikatakan terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata-kata buruk padah dia.

    ReplyDelete
  6. dah tgk juga..tapi mmg no komenlah...

    ReplyDelete
  7. macam2 kan..

    isu... isu
    punca perbalahan saja

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤