Maaf ye :'(


Assalamualaikum .

Sekarang ni fiza sedang berkursus Intensif di Penang , 3 minggu , so memang tak berkesempatan nak update blog banyak-banyak or balas kunjungan member blogger lain , termasuk membalas salam perkenalan dari kawan blogger Segmen Yaya . Maaf :'( . 

InsyaAllah , habis je kursus ni atau dapat curi masa sikit , fiza balas dan follow kamu balik oke :)

 PROMISE!


Ok.Im ready!
*erkk sila abaikan seluar yg tergantung kat lemari tu , tu seluar roomate aku ^^


psst- Sedang berperang dengan line internet kat sini T_T . lembab macam siput T_T . celcom oh celcom.

psst ~ skrg ni 23/1,12.57pm - duk balas sikit-sikit , selebihnya , nanti oke . *cool tak aku letak tarikh siap ngan masa tu?haha!



7 comments

  1. 3 minggu? mak oii...nak ckp best ke x ni...kalau 3 hari confirm best kan....

    ReplyDelete
  2. Jaa kecik pun dekat penang..entah2 satu kawasan..
    cuba tinjau2...hihih..:)

    apapun, selamat berkursus.. :)

    ReplyDelete
  3. Lamanya kursus....takpe sambil kursus sambil makan angin....

    ReplyDelete
  4. Line celcom kat Penang memang slow kak. Nasib baik Mieya pakai maxis elok je.

    ReplyDelete
  5. tu lah seksa nya brodband ni coverage tak ok rupanya..
    certain place je ok..upgrade la kan

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤