Satu Malam di KL


Assalamualaikum .

Alhamdullilah , baru siap makan malam dengan berlaukkan ikan singgang , ikan rebus goreng , ulam di Selera Ramai 1, Chowkit . Sedap! ni kali kedua makan ikan singgang kt Chowkit ni , tapi ni bukan makan kat kedai yang aku makan dulu tu, ni selang 4 kedai dgn kedai dulu . Rasa dia lebih kurang je. Ala resepi ikan singgang je ツ

Settle bab makan , kami *aku, hubby n weeda , ambik angin malam pusing-pusing KL . Niat hati nak masuk Muaz Textile kt sebelah Sogo ni, tapi sampai-sampai je dah tutup . So dah tutup, lepak je la depan kedai dia sambil tunggu hubby jumpa kawan dia jap .haa tu yang sempat berentry nih *^▁^*

Kejap lagi , tak ada plan nak pegi mana pun , ehh tapi malam ni ada pasar malam kat Jalan Tar kan , erm lama tak sesakkan diri kat situ , sekali sekala best jugak kan :p , tunggu hubby settle hal dia jap , pastu boleh teruskan apa yg terniat lat hati ni ツ

pssst ~ duk dalam kete sambil layan Suria Cinta di Suria.fm ..macam-macam lagu keluar , mengingatkan aku zaman dulu-dulu :)
posted from Bloggeroid



3 comments

  1. DJ lin eh..
    lama tak layan segmen tu..
    hihihi

    ReplyDelete
  2. Tpt tu mmg tutup awl.ptg da tutup kot..mlm kat jln tar je la sesak.ni br blk mkn kat kg baru..:)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤