Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu


Assalamualaikum .

eh lamanya , lamanyaa aku tak join apa-apa segmen atau GA atau yang sewaktu dengannya . Sebab masa mungkin T_T . tapi tadi berjalan kat blog ty , terminat pulak nak join segmen anjuran Yaya ni :-) simple je syarat dia :) nak tahu syarat klik sini


Photobucket

Follow blog Yaya

Segmen ni akan berakhir pada 15 feb 2012. Banyak lagi masa tu :) untuk yang berminat nak tambah kenalan tu , boleh la join :)





58 comments

  1. thanks sudi join segmen :) yaya follow sini

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum fiza...selamat bersegmen yer...;)

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan :)
    Ros singgah sini dari segmen yg sama.. jom singgah blog Ros ye :)

    ReplyDelete
  4. As'salam .. hi.. jalan2 tengok blog, nice ur blog.. kalau sudi meh arr singgah blog nii http://dheartyqu.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam lina .salam kenal.done follow u :)

      Delete
  5. Hai.. saya follow dr segmen sama ;)

    http://hanidamoss.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  6. hai. salam perkenalan. dah follow sini. follow balik kalau sudi. dr segmen yang sama. :)

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  7. dtg dari segmen yang same.. jom folo sini balik ;)

    fasyrah89.blogspot.com

    dah folo kamoo =)

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg same . Follow cniey :)

    waniey-missmustache.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Merangkak dari segmen sama. Done follow sini. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  10. jaa datang dari segmen yg sama... selamat bersegmen ya....

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete

  11. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    i follow dari segmen yg sama :D

    dari kumpulan 13 :D

    ReplyDelete

  12. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW & Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sama..follow sini.. :) jumm singgah..
    http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  14. hi, singgah dari segmen yang sama...jom kenal2~

    http://iamkila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  15. hye dear!
    same here.. folo u - done! ;)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  16. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan..Saya dari segmen yang sama..

    Saya da follow awk.. >_<

    http://sigadisvanila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen sama , singgah n follow :) http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  19. Hye ! Fasya pun dari segmen yg same. Nice blog. Done follow. Follow fasya balik tau :) http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  20. done follow #685

    blogwalking dari segmen sama :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  22. salam dear...done follow u dr segmen yg sama :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  23. NAZ dari segmen yg sama..
    done follow sini..slm kenal..
    jemput ke blog NAZ ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  24. Done Follow You dear , dari segmen yank sama :)

    http://welcomecyunkeka.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  25. Salam perkenalan :)

    singgah dari segmen yg sama :)

    Jom singgah Sini :)

    Jom Tambah Follower Sebanyak Mampu

    ReplyDelete

  26. salam perkenalan dr segmen yg sama . kupukupupink terbang sini . done follow u dear ^^ .

    http://kupukupupink99.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  27. salam perkenalan...dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  28. I follow..

    http://hobbybizsada.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  29. deno dtg dari segmen yg sama.. :) jemput singgah ke blog dayangdeno nanti ya? :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  30. a'kum...datang dari segmen yang sama...done follow u...
    jom follow me back...;)

    http://nurhidayahatta.blogspot.com/2013/02/segmenjom-tambah-kenalan-follower.html

    ReplyDelete
  31. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  32. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Dari segment yang sama. :)

    ReplyDelete
  33. Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

    ReplyDelete
  34. E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

    http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤