Tudung Ain Hawanis?


Assalamualaikum .

Petang Ahad , aku beraktiviti dengan adik aku , kami ke Warta, Bangi untuk memenuhi keinginan adik aku nak cari tudung/selendang macam Ain Hawanis AdamHawa pakai .Ohhh sangat penat tahu! dua tiga kali berpusing disitu , tak jumpa pun . T_T
Tapi demi tak nak hampakan dia, aku ikutkan je lah :)
Aku sebenarnya tak perasan jugak , selendang macam mana yang Ain pakai sampai kemain menarik minat weeda nih

Yang ni ke?



  or yang ni?



 ohh , rasanya yang ni kot .
pssst-cantik kan Nadiya Nisaa nih :') suka 100x !



takpun yang ni?

erkkk . haha! menempel jugak :p

Selca! eh bukan bukan . aku tipu.ni bukan selca , ni adik aku tolong capture kan :p
Lama kot tak berperasaan ala-ala model , berphotoshoot kat bilik sendiri :p


hurm , dua tiga kali mencari , hasilnya , memang tak ada hasil yang dicari . Katanya corak macam classic sikit , aku tunjuk yang tu bukan , yang ni bukan . So , aku biarkan dia cari sendiri dan aku cuma perlu anggukkan kepala bila dia tanya
" K.long , cantik tak yang ni? " erm. "cantik."


last-last dia sendiri yang jadi Ain Hawanis . erkk!

Akhirnya , 3 helai tudung jadi milik weeda . harga? hurm kat Warta kan , murah la :)
Tapi macam frust jugak dia sebab lain yang dia nak lain yang dapat :p tak pe tak pe , nanti kita cari tempat lain pulak eh .

Pukul 5.00pm lebih kami siap bershopping dan kelam kabut drive balik rumah sebab pukul 6pm lebih janji dengan hubby pulak :) Nak teman dia ke Equine Park untuk ,.. berdating! erkk. dating la sangat :p Dating dengan gunting dan sikat :p





10 comments

  1. hehe awak pakai tudung lg cantik dari ain.:P

    ReplyDelete
  2. Suka tgk org yg pandai mgayakan shawl ni tau..
    nur tak pandai...hihih

    ReplyDelete
  3. camane nak pakai shawl mcm awak pakai tu ye

    ReplyDelete
  4. Teach me to lilit like that!!!

    ReplyDelete
  5. haha sejak bila ada tudung ain ni. tak tau pulak. haish ni yg nak jadi retis gak ni, nanti ada tudung nama kita . bhaha.

    ReplyDelete
  6. kim salam ngan adik yer akak.. hehehe :P

    ReplyDelete
  7. santekkk,pandai dia pakai mcm tu eh...ajar la akak...

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤