Instrumental mendayu

12:30 PM


Assalamualaikum .

Haaa, perasan tak ? ada music dah kat belog ni :) Instrumental Ketika Cinta Bertasbih . Mendayu je bunyi , aku terpikat lalu aku abadikan di belog ini . ohh puitisnya :p

First time tahu aku masukkan music kat sini , untuk halwa telinga dikala kesunyian :p 
puitis lagi ^^ 

Tapi , 

Kalau ada yang rasa macam sakit telinga je dengan music ni, jangan segan-segan mutekan volume kamu ye :p jangan la tak datang sini pulak T_T.
Code lagu ni aku ambik kat sini Fullmusik . Nak tahu cara masukkan dalam belog , sila ke belog Lyssa eh . Situ ada tuto dia. Kat belog aku ni tak payah cari la, memang tak ada tutorial blog . Tak reti nak nak buat :p

Bertuturlah cinta, mengucap satu nama, seindah kurasa 
sabdaMu 
dalam kitabku , lalalalal ..

psst ~ tak lama ni , dah boring nanti aku buang la :p sekarang ni tengah kemaruk lagi dengan lagu ni .





You Might Also Like

9 Adam Hawa Comel

  1. tersedap melayan masuk sini dgr lagu neh~ best~

    ReplyDelete
  2. nice!

    saya tak pernah letak muzik kat blog..kena belajar nie

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, fiz
    Instrumental film Ketika Cinta Bertasbih (KCB) memang best....Sebenarnya ada 2 instrumen yang bagus... KCB & Butterfly....Salam tengah hari Fiz.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..tapi tak dpt dengar..speekernya buat hal..

    ReplyDelete
  5. amy letak jugak aritu..tp bila da lama2 serabut rase..bosan duk ulang lagu sama..hehehe..terus buang..suka sgt lagu ketika cinta bertasbih nie..

    ReplyDelete
  6. sedap nak2 lagi versi instrumental ni

    ReplyDelete
  7. sedap je dengarkan....
    mcm ni pun ok juga...
    slow n steday

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook