IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

12:34 AM


Assalamualaikum .

lama nyaa tak join GA , hari ni , dipagi yang dingin ni , aku dengan senang hatinya nak join GA daripada IntanBerlian ni . :) syarat dia senang dan menyenangkan , tu yang join tu :p


Nak join , klik sini

Nah, ni syarat-syarat dia 

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry

Link sponsor ni dia :)


dan, tarikh tutup GA ni ialah 28 Feb 2013 . Haa lambat lg :) Jadi marilah kita join beramai-ramai .

Nak tahu hadiah dia , tengok sini .

oke done!



You Might Also Like

11 Adam Hawa Comel

  1. semoga berjaya....

    Nur nak join jugak ni....

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...semoga berjaya ye sy pon join jgk...salam singgah di sini.

    ReplyDelete
  3. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

    wah..cantik blog nie...kemas eh...
    nak juga blog upa nie...hihi...ajar ye..

    follow awak dari segmen atas tu...jelinglah sikit...hihi

    ReplyDelete
  4. jaa pun join jugak semalam lepas balik kelas...hihi...

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

    Jon jalan2 di blog saya...;)

    ReplyDelete
  6. hAI AWAK!jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  7. deno datang dari segman yg sama.. "intanberlian" :)jemput ke blog deno nanti ya? ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. hai dah follow dah blog ni.. join GA ni pun dah :-)

    sudi-sudilah ke blog n follow balik :-)

    http://ezajaafar.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

    ReplyDelete
  9. Thanks join.. :-)

    Good luck tau..!!

    *Minggu depan datang blog saya untuk semak link entry peserta yer.. :-)

    ReplyDelete

  10. hai dear, dh follow awk.. jom follow teman lik.. =)
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013_1.html

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook