Jumpa Si Dia


Assalamualaikum .

Alaa , lamanya tak update , hurmm . Sebab setiap kali nak bukak blog, rasa bersalah pulak kat modul-modul yang nak kena baca tu . Baru je nak on blog , terpandang modul , off balik . Tapi ni pagi lagi, modul tido lagi kot , sebab semalam habis aku contengkan dia :p  . so, nak up entry pelan-pelan :p

Cerita dah dua tiga hari dah , tapi tak basi lagi la sebab aku masih disini lagi , cerita jumpa dengan seseorang .pewitttt ! haaa , tak yah teka-teka . Satg aku tunjuk gambar dia :) 

Mempersembahkan , tadaa 


JAAkechik CORNER in de house yo!

haa, dah hampir dua minggu kami berada di tempat dan kadang-kadang masa yang sama, tapi tak pernah jumpa . ish ish ish , busy sungguh kami kan . Tapi , dah memang jodoh kan, tak kemana, hihihi , maka 01hb hari tu , berjumpalah kami ^^ . Seriouslly macam tak caya je JAA dah kawin , dah ada baby! tengok la dalam gambar tu . Cantik kan!
Yang paling best , kami rupanya dua-dua jenis banyak cakap .haha! pot pet pot pet . haa ada sorang lagi kawan JAA , ermm nama dia Ana kot . hihi pun banyak cakap .hikss suka suka ! Semua Kelantanese . Tetiba feel cam duk di kg halaman pulokkk ^^

Untuk JAA , mekasih ye , sudi jumpa fiza :) cuma kejap je jumpa sebab kawan fiza dah duk menunggu nak balik bilik .hurmm . Nanti kalau JAA terdatang ke Putrajaya , call tau:)

Psst ~ Cik Nur , kami dah berjumpaaaa ^^





7 comments

  1. yeahhh...semalam dah baca dalam blog jaa.. :)

    Akhirnya ketemu jua... :)

    seronok nur tgk....macam jejak kaseh dah rasanya..hihihihi....

    ReplyDelete
  2. hahaha..jaa dah lama wat entry ni sbb risau kot basi...hihihi... org lain sibuk study, jaa duk pulun wat entry....muahahhaa..tq gak sudi luangkan masa. :)

    ReplyDelete
  3. hehe jumpa kawan lm ke?? sy da follow. sila follow balik ^_^

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum....Nice Photo...ni photo blogger...??? hehehe. (•ˆ⌣ˆ•)

    ReplyDelete
  5. Begitulah dugaan blogger ni. bz on off on off. ngee. Pot pet pot pet tu smbil berdiri je ke, takde minum2? ^_^

    ReplyDelete
  6. seronokkkan dapat jumpa member lama.. :)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤