Remaja bunuh diri di Times Square ?


Assalamualaikum .

Kecoh pasal remaja dikatakan bunuh diri di Berjaya Times Square jam 11 pagi tadi dalam facebook.


Remaja berbangsa cina, berusia 19 tahun ni dikatakan bertengkar dengan teman lelakinya di tingkat 6 Mall tersebut dan terjatuh ke Ground Floor berdekatan dengan Booth U Mobile .
Nak tahu kesahihan berita ni, tunggu berita malam nanti .


UPDATE :
Kuala Lumpur: Seorang wanita maut selepas terjatuh dari tingkat enam sebuah pusat beli-belah di Jalan Imbi, di sini, pagi semalam. 
Difahamkan, polis menerima panggilan daripada orang awam kejadian itu, kira-kira jam 11.25 pagi.Baca lagi



12 comments

  1. MAcam2 betul sekarang ni... Itu entah mak bapak tahu ke idak keluar, tak tahulah... Hurmmm.... :(

    ReplyDelete
  2. kecoh kat FB sekarang nie..tgk berita malam nanti

    ReplyDelete
  3. hmmm...berita benar?

    http://asalmasukduit.blogspot.com/2013/02/pru-13-guna-dakwat-kekal.html#

    ReplyDelete
  4. kalau ditolak maknanya dibunuh... bukan bunuh diri

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum fiza...ngeri jer...;)

    ReplyDelete
  6. terkejut jgk bila berita ni tersebar pagi tadi...huhu~

    ReplyDelete
  7. kira kes bunuh kalau ditolakkan...!

    ReplyDelete
  8. mcm2 cerita skang ni kes. byk kes jatuh mall, terjun mall,, pelik sungguh!

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤