Segmen : Tangkap Followers SeMaksimum Mungkin!!!

7:29 PM


Assalamualaikum .


Ohh yeahh segmen lagi :p 
segmen ni dianjurkan oleh Encik Khalid Kyle lebih kurang sejam lepas dan alang-alang aku tak sign out lagi belog ni, aku joinkan diri :)

Nak tahu syarat lanjut dia dan untuk join sekali, sila ke SINI 

opsss, yang penting, kena lengkapkan slogan ;) slogan dia adalah , jeng jeng jeng!

Saya suka blog Khalid Kyle kerana ..

 Yang paling aku suka sebab Header dia , lain dari yang lain . Aku kenal blog Khalid masa dia first time komen belog aku dalam entry aku join segmen sebelum ni . Dan bila masuk je ke blog dia , memang lama aku duk tenung header dia , simple tapi unik dan menarik bagi 
aku :) . Kekemasan dan susunan ayat dalam sesebuah blog juga ciri penting dan boleh buat aku atau pembaca lain akan selalu singgah dan blog Khalid ada ciri-ciri tu :) 

done untuk slogan! :)

Segmen ini akan berlangsung dari 16/2/2013 - 16/3/2013 (Sebulan) dan Para pemenang akan diumumkan pada Hari Lahir aku which is 19 Mac 2013 :-)




You Might Also Like

4 Adam Hawa Comel

  1. From same segmen :) Done follow & follow me back ^__^

    http://musesprodigy.blogspot.com/2013/02/segmen-tangkap-followers-semaksimum.html

    ReplyDelete
  2. dtg dri segmen yg sama..kalau sudi follow.saya balik..done follow awak..

    http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/02/segmen-tangkap-followers-semaksimum.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..hi singgah kesini.selamat bersegmen :)

    http://nurfahz85.blogspot.com/2013/02/segmen-tangkap-follower-semaksimum.html

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook