Pelik ke fiza happy?


Assalamualaikum




Aku post gambar ni dengan caption tu dekat fb, insta . Pastu ada yang tanya kenapa fiza happy hari ni? ohh! ramai yang tanya . Pelik ke? erkk biasa nampak fiza selalu sedih ke? T_T
Fiza selalu happy what?, even ada problem pun , kene sorok . Senyum. Itu lagi baik, sebab

Smiling has always been easier than explaining why u're sad!

kan .

atau mungkin 'hari ini' tu , patut di tukar dengan 'selalu' .

Im happy today!
Im always happy!

ermm beza jugak tu kan . ^^

posted from Bloggeroid





9 comments

  1. Salam Jumaat sis.. happy bila melihat teman yg happy.. have a happy day sis

    ReplyDelete
  2. permainan kata2.. hehhee biasa la yang, orang kadang2 tak kenal kita tapi nak jugak komen kan. macam saya lah :p
    Senyum sokmo ;)

    ReplyDelete
  3. cantiknya fiza...
    nur xpandai pakai eyeliner..
    huhuh

    senyum... :)

    ReplyDelete
  4. senang rasanya banyak orang yang bisa happy
    if you wanna be happy, be happy now :)

    ReplyDelete
  5. hahaha.. yelahh..sangat besar perbezaan tu yer..

    ReplyDelete
  6. Salam..
    Have a wonderful and enjoyable weekend Fiza, hope all is well with you..!!
    Amien

    ReplyDelete
  7. Promosi Rainbow AlQuran & Ribbon Watch! Sehingga 23 Mac 2013 sahaja! http://bit.ly/cd2aQx

    ReplyDelete
  8. sebelum nie mungkin tak pernah post 'hepi' sebab tu kawan2 pelik :)

    ReplyDelete
  9. BAGUSLAH KALAU GENBIRA.. TAK ELOK KALAU BERDUKACITA..

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤