Fail pictures yang bila tengok balik jadi rindu


Assalamualaikum.

Hamekk, kemain panjang tajuk hari ni :p

Rindu sangat sama budak kecik nakal banyak cakap nonenonenone nih :'( 
Sebenarnyakan, masa snap picca ni, fiza langsung tak perasan pun fiqa ada kat belakang tu dengan aksi peace dia tu . hihi . Memang selalu pun macam ni lah budak kecik ni , suka curi-curi posing kat belakang orang tengah bergambar .




tengok yang ni pun , orang kemain laaa control ayu snap pic, alih alih bila tengok balik galery. haa , dia buat duck face kat tepi tu! . 



Dah dua gambar fail, nak snap yang ketiga, terus dia terkam leher fiza.arghhhh! 
bukan dengan fiza je dia suka kacau, tak kira sapa yang nak bergambar, kalau tak ajak fiqa sekali, memang kene kacau macam ni . Weeda pun selalu kena . hihihi


Haaa, ni antara fail picca yang di kacau oleh budak kecik ni . Masa ni kan, siap kene marah lagi dengan Weeda. hikss. tapi macam selalu la ayat fiqa 
"Adik nak ambik gambar jugak" kikikiki . 


Ni lagi . Selagi camera 'still on' kat tangan ni, selagi tu la fiqa duk macam ni . adehh.
Dah siap standby dah tu, sekali dia berlari g peluk Weeda . haha! 

Bila tengok gambar-gambar ni, rinduuunya kat dia - Adik bongsu fiza, Nurul Alyaa Syafiqa. Bulan depan nak balik kg. tak sabar!

Kalau dapat bergambar, 'peace' memang tak pernah tinggal! :)


posted from Bloggeroid

7 comments

  1. Tecik2 dah suka bergambar kannn.hehe. cantik shawl pepel tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak-budak , lepas snap, sengeh2 tgk gmbr sendiri :p

      Delete
  2. suka tudung Fiza yang atas sekali tuh

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum fiza....comel2...:)

    ReplyDelete
  4. seronokkan ade adik perempuan..
    mmg boleh buat geng.. :)
    berapa umur adik fiza..?

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤