Mari Mengira!


Assalamualaikum.

Hari ni, nak ajak orang-orang yang suka menyedut rokok pakat-pakat mengira. jom kita belajar mengira!



haa, cepat-cepat, kira pakai jari, tak cukup jari guna jari kaki sekali . ehh apa susah , hp kan ada calculator, haaa, senang sikit nak kira . Dah kira dah? haa agak-agak dah berapa banyak dah habis untuk beli rokok ni? hiksss ..

uhukkkk, hukkkk. ehemmm. ehh terbatuk pulak . tengokk, bila cerita pasal rokok je terus batuk ye T_T . Marah ke? alaa jangan marah , ni untuk kira untung rugi je :p 

Gambar ni abg ipar aku forwardkan , so just suka-suka , aku share kat sini pulak :)

Selamat mengira!

posted from Bloggeroid



10 comments

  1. Xguna la nak nasihat org dah , sebab rokok la semuanya berakhir. Dgn satu fam merasakan kita ni jahat nak tegur .

    ReplyDelete
  2. pehhhhhhh!!!!!! terbaekkkk hahahaha

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum fiza....betul tu mama sokong...:)

    ReplyDelete
  4. pic tak keluar....
    huhuh..

    tak dapat nak mengira sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa..baru nampak...
      nak tunjuk dekat adiklah..hihih

      Delete
  5. kan best kalau gntkn duit beli rokok tu dgn beli kfc..at least kenyang la perut..hehehe

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤