3#Fav song I You're My Everything by Santa Emeralda

10:33 AM


Assalamualaikum .

Lagu ni, menyimpan banyak kenangan . Fiza mula jatuh cinta dengan lagu dan lirik dia masa tahun 2006 , masa tu secara tak sengaja dengar sepupu kawan mainkan CD lagu ni dalam kereta dia . Dan sampai hari ni, lagu ni jadi my fav song :) . Fiza ada CD lagu-lagu evergreen yang salah satu lagunya lagu Santa Emeralda ni , sorang kawan  hadiahkan dulu . Sebenarnya dah lupa dah pasal CD tu, tapi semalam, boring dengar banyak sangat iklan dalam radio, fiza belek-belek album CD dalam kereta, terjumpa balik CD ni . So, lima enam kali la duk repeat :p Alunan lagu dia yang slow romantik bila dengar tu yang membuai-buai je perasaan .ecececeh :p Tapi ada satu lirik dia tu, cam, kalau la dia tukar lirik tu buat lirik lain , kan lagi oke .haha! sesuka hati aku je nak tukar lirik lagu orang kan! ^^

You're My Everything by Santa Emeralda

You're my everything 
The sun that shines above you makes the blue bird sing 
The stars that twinkle way up in the sky 

Tell me I'm in love, when I kiss your lips 
I feel the rolling thunder to my finger tips 
And all the while my head in a spin 
Deep with in I'm in love 

You're my everything and nothing 
Really matters but the love you bring 
You're my everything 
To see you in the morning with those big brown eyes 
You're my everything 
Forever and the day 
I need you close to me 
You're my everything 
You never have to worry never fear 
For I am near 

You're my everything 
I live upon the land and see the sky above 
I'll swim within oceans sweet and warm 
There's no storm my love 

You're my everything and nothing 
Really matters but the love you bring 
You're my everything 
To see you in the morning with those big brown eyes 
You're my everything 
Forever and the day 
I need you close to me 
You're my everything 
You never have to worry never fear 
For I am near 

when I hold you tight 
there's nothing that can harm you in the lonely night 
I'll come to you and keep you safe and warm 
Yes, so strong my love 

when I kiss your lips 
I feel the rolling thunder to my finger tips 
And all the while my head in a spin 
Deep with in I'm in love



psst ~ stress yang teramat stress di saat ni T_T




You Might Also Like

7 Adam Hawa Comel

  1. saya agak ketinggalan lam bab lagu2 nih..huhu~~ bestt jugakk :))

    ReplyDelete
  2. nanti nak dgr kat youtube.. :)
    psst..jgnlah stress2...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum fiza...cinta buat hati kita berbunga2 kan...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam mama , aah, tp boleh buat derita jugak..ceewahhh :p

      Delete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook