Blouse corak TRIBAL di White House Fashion .

12:50 PM


Assalamualaikum .

Siapa peminat corak tribal kat sini? errr.tanya konon ramai pulak yang singgah sini :p , hihihi . Cerita dia macam ni, last week, masa kat Shah Alam fiza dan bff ada jalan-jalan kejap untuk hilangkan stress lepas pening tengok soalan exam yang memeningkan . So dalam duk jalan-jalan tu, kami terjumpa satu butik ni , Butik White House Fashion nama dia  ,dan yang bestnya, kebanyakan fashion blouse yang dijual bercoral TRIBAL .  Ramai yang suka corak ni sekarang kan? haa termasuklah fiza :) 


Antara corak yang dijual dalam butik ni, cantik-cantik!



Selain blouse, Butik ni juga ada menjual jubah fesyen . bermacam jenis ada :)


Bila ada jual baju, of course la kena ada tudung sekali kan :) Kebanyakan tudungnya jenis syria, shawl dan halfmoon .


 Selain yang dalam gambar ni, Butik White House Fashion ni jugak ada menjual baju kurung ready made yang sangat cantik! kawan fiza beli sepasang :) Fiza tak beli baju kurung tu, fiza jadi tukang komen je masa member duk try tu ^^
Kalau ada yang berminat dengan fesyen tribal kat sini, boleh kunjungi butik ni yang
terletak di Seksyen 7, Shah Alam . Berdekatan dengan Jakel .

Siap je shopping kat White House Fashion, kami hilangkan dahaga pulak di Secret Recipe, sebaris je dengan butik yang kami masuk tu :)




burrrrr..alhamdullilah . Dah siap minum petang, start keta, balik Putrajaya :)




You Might Also Like

6 AdamHawa Ohsem

  1. cantek² design dia..teringin nak rembat blouse tribal tp belum jumpa yang berkenan

    tapi yang ni kat shah alam ye? jauhnyeeee :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum fiza....wah mmg cantik la baju2nya n yg bestnya kek n popia tu...:)

    ReplyDelete
  3. air tu, nampak berkrimmm..:)

    cantik jugakkan blouse tribal ni..

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

Like us on Facebook