Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!


assalamualaikum .

Selamat berhujung minggu! :) Hari ni fiza join satu contest boom bastik mister lova lova yang di anjurkan oleh Dr Fuh, Gempak.Org , MediaSiber nih, dan fiza nak ajak korang sekali join . Jom join ramai-ramai :p


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN : KLIK



Yayyy! Inilah dia duit syiling yang harus di teka! Fiza pun pengumpul duit syiling dan rasanya, ni banyak ni, Oke fiza teka eh ...jeng jeng jeng :

ermmm , jawapan fiza ialah RM1500.00 . Haha. banyakk tu , xpe, main teka je :p 


Contest ini akan tamat pada 5 Ogos 2013 Jam 11.59 Malam. Selepas pada itu penyertaan akan di rijek bulat-bulat tanpa sebarang notis!! kata Dr.Fuh :)

Hadiah-hadiah yang bakal dimenangi
  • Tempat pertama – Wang tunai RM500
  • Tempat Kedua – Wang tunai RM300
  • Tempat Ketiga – Wang Tunai RM100
  • Tempat Keempat – Topup/ Wang Tunai RM50
  • Tempat Kelima – Topup/ Wang Tunai RM30 Tempat Keenam – Topup/ Wang Tunai RM20
  • Tempat Ketujuh Hingga Ke 16 – Topup/ Wang Tunai RM10 50 Pemenang Bertuah x Topup/ Wang Tunai RM10 Jumlah Hadiah RM1,500 dimana seramai 66 orang layak memenangi hadiah berupa wang tunai atau topup

Haaa! meriah tahu hadiahnya! :p So, Apa tunggu lagi! JOIN lah! ajak kawan-kawan join sekali :p mana tahu rezeki dapat duit raya tuu :)

Psst ~ untuk update terkini mengenai contest ni, digalakkan untuk korang masukkan blog  Fuh.MyMedia-SiberGempak.Org dalam bloglist masing-masing :)





4 comments

  1. assalamualaikum fiza...semoga berjaya...:)

    ReplyDelete
  2. Good Luck Sis! All the best. Tak abis kira lagi tu tak UP entry lagi. hahaha.

    ReplyDelete
  3. All the best fiza. memang duit syiling atas tu mmg banyak =)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤