1 Syawal . Selamat Hari Raya & Happy Birthday Love!

4:33 PM


Assalamualaikum .

Wahhh dah raya ke 8 , kejap je kan! fiza still kt kampung :) masih dalam mood cuti . lama tak on belog , hari ni baru berkesempatan nak apdet siki pasal raya fiza :)

Raya tahun ni kurang sikit kemeriahan nya daripada tahun tahun sebelumnya :'( sebab, abah tak dapat balik :'( kene bertugas di pagi 1 Syawal . ,Seperti biasa, bila time raya, kami semua akan berkumpul di kampung, rumah nenek . Kampung kelahiran fiza:) Untuk tahun ni, pagi syawal tu fiza beraya di rumah Mertua dulu , biasala, kene ikut turn :p Rumah mertua pun tak jauh, dalam 30km je dengan kg. fiza . Tahun ni, agak istimewa sebab 1 Syawal jatuh pada 08.08 iaitu tarikh sama dengan Birthday Love :) my husband . So sambutan di rumah mertua kira 2 in 1 la :)

Tema kami tahun ni! Biru Turqoise :)

fuhhh, punya la susah nak cari halfmoon biru turqoise yang berkenan dan sedap di pakai nih, setelah puas mencari, akhirnyaa jumpa jugak!



Selamat Hari Raya dan Happy Birthday Sayang , Ampun maaf di pohon andai ada salah 
silap :) Cake tu di sponsor oleh Kak Ipar fiza :) Plan asal sebenarnya nak buat surprise kat hubby, tapi entah macam mana, terkantoi pulak.haha . So plan surprise tak menjadi :p

Siap semua bermaafan, bersalaman, bergambar dan makan-makan kat rumah Mertua, lepas zohor, kami terus pecut ke kampung fiza pulak, Kuala Krai :) . 


Ewan , adik lelaki yang paling rapat dengan fiza :) humble, cool, suka melawak, rajin!



Cousin , Aireen yang pot pet pot pet . sekali bercakap, susah nak berhenti :p

Sikit je gambar masa raya pertama tu , gambar nenek pun tak tersnap :p , yang kat atas tu je la yang sempat snap.

to be continued .. Raya kedua .




You Might Also Like

6 AdamHawa Ohsem

  1. HAppy Belated Birthday to ur hubby sis. And send my regard to ur bro. Eh.. =D

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday to hubby fiza... untung la dpt smbut 2 skali...

    ReplyDelete
  3. Happy Belated Birthday Untuk Suami fiza dan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin :-)

    ReplyDelete
  4. salam hari raya...nk exchange bloglist ngan sy bgtau la :)


    Tak Mungkin Benar

    ReplyDelete
  5. HBB buat hubby fiza.. :)
    Cantiklah Biru turqouis... :)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts