4 hari 3 malam di Crystal Crown Hotel, KL

12:39 AM


Assalamualaikum .


Fiza sekarang sedang berkursus kat Crystal Crown Hotel, KL . 4 hari 3 malam . Tak de la lama sangat, dan yang untungnya, tak payah nak drive jauh-jauh ,hiihi dalm 30km lebih je dari rumah :) Hampir 7 tahun keje, ni la first time fiza drive sendiri ke tempat kursus . Hebat kan.haha hebat la sangat :p dan yang bertambah hebat kan, fiza sampai awal dan peserta pertama yang check in.hahaha. konon xcited la kan sampai terkial kial receptionist tu cari senarai nama . :p


Kursus ni, fiza sendiri yang mohon sebab nak join sekali dengan kawan baik fiza , ida . She is my bestie sejak 6 tahun lepas. Baik sangat dia :) 


Tinggal lagi 2 hari fiza kat sini . Kejap je . Lepas tuuu, kalau rajin , mohon kursus hujung tahun pulak . Hihi .kalau la :p and of course kursus yg fiza mintak tu, mesti sekali dengan ida .hiksss !




You Might Also Like

4 Adam Hawa Comel

  1. Pergi kursus mmg best. Especially kalau dpt kt hotel..boleh mkn mcm2. Hehehehe...lia kalau nme tersenarai pegi kursus mesti excited...excited nk mkn,bkn excited nk kursus...kekekeke

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook