Modul dan buku rujukan PPJJ USM tahun pertama untuk yang berminat.


Assalamualaikum .

Pengambilan baru pelajar tahun pertama PPJJ USM sesi 2013/2014 dah diumumkan kan, jadi, fiza nak offer sesuatu kepada sesiapa sahaja (tahun pertama) yang tinggal berdekatan Putrajaya dan mengambil cos Ilmu Kemanusiaan (Kesusasteraan / Sains Kemasyarakat) atau cos yang berkaitan. hihihi , macam nak offer bagi pakej percutian je kan :p . Tak de, camni, memandangkan fiza dah masuk tahun kedua ni, jadi semua modul-modul dan buku rujukan fiza yang tahun pertama dulu dah tak akan di gunakan dah . Jadi kalau ada yang berminat nak ambik modul-modul yang fiza maksudkan tu, boleh email kat fiza di fisza84@gmail.com untuk ambik by hand dekat fiza. Bagi free je :) 


Daripada dia tersimpan macam tu je, baik digunakan :) ada yang berminat tak? haa cepat-cepat email oke. Siapa cepat dia dapat :p





6 comments

  1. kire longgok je ke ni.hihii

    ReplyDelete
  2. baik nya fiza..kalau lah fizi amik coz tu dah awal2 lagi dh email..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr, hihi biasa je, sbb sayang dibiar mcm tu je tak de org guna:)

      Delete
  3. wahhh..sesiapa yg berkaitan bolehlah beli ni...

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤