Morning!


Assalamualaikum .



Selamat pagi and happy weekend day awk semua! Wahh bangun bangun tido terus update blog , dalam sejarah nih .hiksss ! 

Hurmmm , sunyinya pagi kat sini :'( tak macam kat kampung . Kalau kat kampung ni, waktu macam ni dah bunyi ayam, itik, burung, kambing berlagu sesama sendiri dah . Huhu.best! Biasa la, kite orang kampung, jauh mana pun pergi, semoden mana pun kehidupan yang kita kecapi sekarang, jiwa tetap pada kampung .Hati tetap rindukan kampung.uhukkk :'(

Dah tetiba pagi pagi ni syahdu pulak kenapa aku ni .errrkk ,hihihi.ohh hari ni, tak ada program apa pun kat luar, program kemas rumah je . Pastu malam, ke jemputan open house cik Yanty :)  then lepas tu, movie timeeee . Nak tengok Elysium . Katanya best :) 
sape sape nak join..mai ler :p






4 comments

  1. dari bulan puasa yang lepas sampai sekarang, saya belum berkesempatan lagi nak tengok wayang.

    ReplyDelete
  2. Ari ni byk jgk open house.tp x blh g.mcm thn lps jgk.sedeeh...esk ad 3 open house.x tau dpt g ke x..:(

    ReplyDelete
  3. selamat berhujung minggu fiza..

    Nur pun rindu kampung...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jom ke blog saya pula.

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤