Semoga cepat sihat sayang


Assalamualaikum .





Uhukkk .. semalam baby Qisha (my niece) kena tahan wad . Demam dan kuning agak tinggi :'( Adik fiza, Angah pun kene tahan wad jugak, sebab sakit dalam perut . Dah la masa bby lahir 17hb ari tu fiza tak sempat jumpa sebab dia kena masuk NICU , sekarang ni boleh call je adik tanya keadaan dorang .Nak balik.. tapi tak boleh sbb weekend ada urusan, pastu Isnin dh kene kursus. O.o .

Semoga Angah and Baby Qisha cepat sembuh dan sihat seperti biasa .. Amin .. InsyaAllah, habis kursus Cik long balik kg oke :)



3 comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤