Semoga cepat sihat sayang


Assalamualaikum .





Uhukkk .. semalam baby Qisha (my niece) kena tahan wad . Demam dan kuning agak tinggi :'( Adik fiza, Angah pun kene tahan wad jugak, sebab sakit dalam perut . Dah la masa bby lahir 17hb ari tu fiza tak sempat jumpa sebab dia kena masuk NICU , sekarang ni boleh call je adik tanya keadaan dorang .Nak balik.. tapi tak boleh sbb weekend ada urusan, pastu Isnin dh kene kursus. O.o .

Semoga Angah and Baby Qisha cepat sembuh dan sihat seperti biasa .. Amin .. InsyaAllah, habis kursus Cik long balik kg oke :)



3 comments

  1. yA aLLAH.. MOGA CEPAT HILANG KUNING.. ni mesti tinggi sgt kan..

    ReplyDelete
  2. semoga mereka berdua cepat sembuh...

    ReplyDelete
  3. moga baby dan mama baby cepat sihat...

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤