11 Sept :)



Assalamualaikum .

11 Sept. 

Bertambah lagi angka umur fiza :) Sejak semalam, hingga hari ni, ucapan 
'HAPPY BIRTHDAY' tak putus lagi fiza terima dari insan-insan istimewa yang mengingati fiza :) Terima kasih semua, ucapan korang sangat bermakna untuk fiza sebagai tanda ingatan korang pada fiza . Im really appreacite it!

sob sob sob, terharu :'(

Semalam,(awal sehari sbb malam ni dia kene keje) sempena birthday fiza, husband bawak keluar dinner di Steak House, Equine . Atas permintaan fiza sendiri :) pegi dekat-dekat rumah je , nak pegi bercuti payah hari kerja :p ehh ehh, weekend ni kami pegi bercuti , hikss Kedah je . Weekend satu lagi pegi jauh sikit, nak ke Bandung . Hurmm, hopefully, semua plan berjalan lancar . amin :)







Alhamdulillah . Sedap ! Dia ada satu lagi cawangan kat Bangi . Biasa fiza pegi yang kat Bangi . Sama je rasa dia :) Siap makan, terus balik rumah je.

Pastu, waktu lunch hari ni, kami ke The Mines, repair Tablet fiza then makan tengahari kat OldTown dlm The Mines je . Siap makan, terus fiza balik ofis dan hubby pun balik ofis dia . Bila sampai je kat meja fiza, Surprise untuk fiza :) ada mungeeee laaa :) . Special for me, from my husband . Thanks a lot Sayang! thanks for everything .bila baca bait-bait ayat di kad , rasa terharu sangat  :'( Hilang terus rasa sedih kerana hal yang kita bicarakan tadi .Semoga rasa bahagia ni, kekal untuk selamanya :) amin :)



Alhamdulillah, TERIMA KASIH ALLAH, atas nikmat yang tak terhingga ni . 





13 comments

  1. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Peeewit.
    Tahniah.
    Slamat hari lahir:-)

    ReplyDelete
  3. Bestnyaa sambut dgn org tersayang.. :)

    apapun, selamat hari lahir Fiza..

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday Dear Fiza..semoga sentiasa dirahmati Allah, panjang umur dan dimurahkan rezeki serta berbahagia hingga ke jannah.

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum fiza...selamat hari lahir semoga sentiasa dipanjangkn umur n dimurahkn rezeki...;)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤