Pertandingan Bunga Api Antarabangsa , Putrajaya . Jom kita p :)

9:24 AM


Assalamualaikum .

Jom jom, ramai-ramai malam ni kita pegi tengok api api di angkasa . ehh . hihi . Bermula malam ni, 13hb-15hb dan 02 Okt, Pertandingan Bunga Api Antarabangsa akan bermula kembali  di Putrajaya! Masa mula-mula start last week, fiza dua kali nak pegi, tapi dua dua kali ada je halangan di tengah jalan. hihi . Bila settle halangan tu, tengok tengok jam daaahhh lewat . Bunga api pun dah habis dah :'( So malam ni, plan nak pegi :) Insyaallah , tak ada halangan kali ni :p 


Masuk Percuma! . Haa kalau tak silap fiza, yang dia buat baru-baru ni ada caj masuk yang dikenakan . Kawan cakap . Berapa caj dia hari tu fiza tak sure . Tapi kali ni, dah terang-terang dengan kaler merah lagi dia tulis Masuk Percuma tu :)
So, apa lagi, jom kita pakat tengok panorama cantik dengan percikan bunga api di udara ni. Pertandingan peringkat antarabangsa tuu, mesti cantik-cantik bunga api dia :) ajak kawan-kawan, anak-anak, family semua datang oke :)

picture from , here .



You Might Also Like

4 AdamHawa Ohsem

  1. ramai pakat nak pegi.. xtau la nak pegi ker x mlm ni.. hehe.. pernah sekali jer pegi..

    ReplyDelete
  2. memang seronok tengok pertandingan bunga api ni, mesti full of colours... *_^ salam jumaat dear...

    ReplyDelete
  3. besnyaaaa..!kalau dekat boleh pergi....

    ReplyDelete
  4. jom jom....kita pun nak gi..heheehe..pergi awal nanti jem...kalau gi motor lagi bagus..hehehee

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

Like us on Facebook