Ada perkara yang kita berbeza

11:18 AM


Assalamualaikum .

Ada perkara yang kita berbeza . 

Isteri suka makan western, Suami suka makan nasi
Isteri suka muzik balada, Suami suka muzik pop
Isteri suka tempat sunyi, Suami suka tempat ramai orang
Isteri suka pantai, Suami suka 'mall'
Isteri suka bercuti di Pulau, Suami suka tempat tinggi
hihi, Isteri suka tonton Astro Prima, Suami suka HBO
Isteri suka makan, Suami suka bawak Isteri pegi makan . ehh macam tak kene je .haha!

Perbezaan tu buat kita makin erat . Makin kejab dengan kasih sayang . Terima kasih Allah :)




Gambar ni last month punya cerita ni , husband bawak Fiza ke KLCC sebab dah lama tak ke sana . Main terjah je , bila sampai sana, beli barang sikit , pastu tak tahu dah nak pegi mana :p . Tiba-tiba husband ajak g Aquaria , fiza pun suka la, sebab dah lama nak pegi tengok ikan-ikan kat situ . Tapi bila tengok jam, hurm dah pukul 5 lebih . Hampa . Dah lewat dah :'( . Husband pun kata , tak pe, tunggu skool holiday, kita datang dengan adik-adik sekali :) wiwiwiwi . 


Meatball Bolognese . Sedap, alhamdulillah . Fiza makan kat FC KLCC tu je . Harga tak ingat 
berapa :p 

Motips entry ni sebenarnya nak tunjuk meatball tu je . haha , tapi intro dengan berjiwang bagai pulak .hihihihi :p . oke bye!


psst ~

"Sesungguhnya orang-orang yang saling mencintai, kamar-kamarnya di surga nanti terlihat seperti bintang yang muncul dari timur atau bintang barat yang berpijar. Lalu ada yang bertanya, "siapa mereka itu?", "mereka itu adalah orang-orang yang mencintai karena Allah 'Azzawajalla." 
(HR. Ahmad)


Salam Jumaat dan Selamat berhujung minggu :)


You Might Also Like

8 AdamHawa Ohsem

  1. Nanti bawa la Ty KLCC lagi ritu tunjuk dari luar je pasni belanja la lak makan meatball tu hahaha

    ReplyDelete
  2. kadang2 yang berbeza inlah yang boleh buatkan kita menghargai pasangan kita dengan lebih ERAT :)

    ReplyDelete
  3. perbezaan itulah yg buat pasanagn saling lengkap melengkapi.. :)

    ReplyDelete
  4. sedap nya meatball tu...menyelerakan..

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts