Alhamdulillah, Syukur

7:04 PM


Assalamualaikum .

ALHAMDULILLAH .

syukur , syukur sangat , Umi dah sihat seperti biasa :)

Hari Ahad lepas, fiza dapat mesej dari Angah, kata umi jatuh dalam bilik air . Masa tahu tu, jantung ni dup dap dup dap . RISAU sangat . Angah hantar ke hospital and Doc kata umi terpaksa kena tahan Wad . Untuk pemeriksaan lanjut dan sebab badan umi lemah sangat . 
Petang Isnin, lepas dapat kebenaran bos, fiza terus balik kg . Tu pun kelam kabut sikit dekat ofis sebab kebetulan masa tu, ada tugasan penting yang fiza kena siapkan :'( Tapi bila fikirkan , Umi lebih penting , Fiza terpaksa lupakan kejap soal kerja dengan harapan, tugas tu fiza sempat siapkan sebelum date line . 

Kami *fiza, hubby and weeda sampai di kampung lebih kurang jam 3.00 petang . Terus ke Hospital . Jumpa umi . Umi nangis nampak kami :'( . Sedihnya tengok umi sakit camtu :'( :'(
Alhamdulillah, hasil x-ray, doc kata tak ada kecederaan serius . Cuma badan umi kekurangan air, tambahan, kencing manis umi agak tinggi :'( . Umi admitted 2 hari untuk pemantauan dan sepanjang 2 hari tu, 4 botol air dimasukkan . Yang nasib baiknya, rumah kami belakang hospital je, so tak de masalah untuk kami berulang tengok umi :)

hari Selasa, umi dibenarkan balik rumah . Alhamdulillah . Selesai urusan di Hospital, terus bawak umi balik :) Malam tu, kami buat surprise belated birthday untuk umi :p . Birthday umi 18 Nov , tapi masa tu fiza tak dapat balik, so kena la celebrate lewat :p

Untuk Umi, Kak long doakan umi panjang umur, sihat selalu, diberkati Allah dunia akhirat dan bahagia dunia akhirat :)

Kami sayang umi :')


You Might Also Like

6 AdamHawa Ohsem

  1. Alhamdulillah xd kecederaan serius. Nina doakan umi cepat sembuh. Aminn

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. ..semoga umi cepat sembuh.....

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum fiza...semoga umi cepat sembuh yer...:)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...
    bertuah ummi dpaat anak2 yg baik2 semuanya....

    ReplyDelete
  5. moga semuanya baik utk umi kak fiza. :)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List