Simple GA - 3D Puzzle

4:05 PM


Assalamualaikum .


Lama nye tak berupdate :'( oke. tak mau bagi alasan dah.bila entry bersawang, asyik ade alasan je . macam-macam alasan .hihi . Bak kata sifu , tak ada alasan untuk tak update blog sebab masa selalu ada, kita je yang tak pandai manage masa tu :p . hihihi . 
Entry kali ni ialah entry fiza join satu GA yang dianjurkan oleh seorang Abah ni . Abah Akiff yang omey omey. errr bukan Abahnya yang omey . Akiff yang omey :p 


Haa, ni adalah Header merangkap HADIAH yang disediakan :) Ohsem kan! giler real puzzle puzzle 3D nih . Tapi hadiah yang KLCC tu , bukan semua :p

Fiza selalu tengok lan duk post pasal Puzzle 3D ni, dan tiba-tiba jadi jatuh cinta pulak . Katanya, untuk siapkan satu puzzle tu mengambil masa berjam jam jugak . fuhhh, berpeluh jugak tu . Memang memerlukan tahap kesabaran yang tinggi :p . Fiza dah ada 2 jenis . Beli dengan Lan ni jugak . Harga dia , murah je, ikut saiz . Kalau berminat nak beli leh contact lan kat fb dia . Link Fb ada kat blog dia :p .
Dah beli dua tapi nakkk cuba nasib jugak untuk dapatkan KLCC tu .hihi, lambang kemegahan negara Malaysia ku tercinta kan tu :p . Harap-harap, ada rezeki fiza . :) 

Korang kalau berminat nak join GA ni, klik gambar tu atau klik SINI . Di situ ada di nyatakan syarat-syarat penyertaan . SANGAT SENANG DAN SIMPLE je syarat dia. Join tau! 



Oke, siap entry GA :) Publish!




You Might Also Like

7 Adam Hawa Comel

  1. yeahhh... joint pun... hahaha... TQ TQ... bab comey tu setuju... abh akiff mmg comey... hahaha...

    ReplyDelete
  2. kenit terjah sini dari segmen yg sama ... semoga berjaya (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete
  3. terjah sni dari segmen yg sama..
    good luck..

    ReplyDelete
  4. Assalam.. jenjalan tinggal jejak kat sini.. masih menanti siapa pemenangnya..hehehe..

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete
  5. ayu dtg dari giveaway yg sama..good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook