Simple GA - 3D Puzzle


Assalamualaikum .


Lama nye tak berupdate :'( oke. tak mau bagi alasan dah.bila entry bersawang, asyik ade alasan je . macam-macam alasan .hihi . Bak kata sifu , tak ada alasan untuk tak update blog sebab masa selalu ada, kita je yang tak pandai manage masa tu :p . hihihi . 
Entry kali ni ialah entry fiza join satu GA yang dianjurkan oleh seorang Abah ni . Abah Akiff yang omey omey. errr bukan Abahnya yang omey . Akiff yang omey :p 


Haa, ni adalah Header merangkap HADIAH yang disediakan :) Ohsem kan! giler real puzzle puzzle 3D nih . Tapi hadiah yang KLCC tu , bukan semua :p

Fiza selalu tengok lan duk post pasal Puzzle 3D ni, dan tiba-tiba jadi jatuh cinta pulak . Katanya, untuk siapkan satu puzzle tu mengambil masa berjam jam jugak . fuhhh, berpeluh jugak tu . Memang memerlukan tahap kesabaran yang tinggi :p . Fiza dah ada 2 jenis . Beli dengan Lan ni jugak . Harga dia , murah je, ikut saiz . Kalau berminat nak beli leh contact lan kat fb dia . Link Fb ada kat blog dia :p .
Dah beli dua tapi nakkk cuba nasib jugak untuk dapatkan KLCC tu .hihi, lambang kemegahan negara Malaysia ku tercinta kan tu :p . Harap-harap, ada rezeki fiza . :) 

Korang kalau berminat nak join GA ni, klik gambar tu atau klik SINI . Di situ ada di nyatakan syarat-syarat penyertaan . SANGAT SENANG DAN SIMPLE je syarat dia. Join tau! 



Oke, siap entry GA :) Publish!




7 comments

  1. yeahhh... joint pun... hahaha... TQ TQ... bab comey tu setuju... abh akiff mmg comey... hahaha...

    ReplyDelete
  2. kenit terjah sini dari segmen yg sama ... semoga berjaya (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete
  3. terjah sni dari segmen yg sama..
    good luck..

    ReplyDelete
  4. Assalam.. jenjalan tinggal jejak kat sini.. masih menanti siapa pemenangnya..hehehe..

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete
  5. ayu dtg dari giveaway yg sama..good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤