1 Jan 2014

Assalamualaikum .

Kokk kokk kokk kokk , ayam bersahutan kat luar rumah .Pagi 2014 yang sangat tenang ;) .

Semalam sebelum bunga api meletup kat luar sempena sambutan new year 2014, Fiza dah Zzzzzz . Dengan kata lain, tiada sambutan tahun baru bagi Fiza tahun ni . SEBAB .hurmm maybe sebab hubby tak ada sekali . So nk keluar p tengok kemeriahan fire work pun rasa tak best T.T . Lagipun, jammed gilerr jalan kat Jerantut semalam. Jalan kecik, keta banyak, haa habis stuck sumer .
ohh, Fiza kat kg sekarang ni, cuti hujung tahun sambil hantar adik adik balik . Sebulan mereka habiskan cuti sekolah kat Putrajaya :) hubby tak dapat ikut sebab tak dapat cuti .sobs sobs sobs :'( .

Entry ringkas sempena 1 jan 2014 je ni :') tahun baru kan .. nak jugak up entry .haha ! Kenangan tahu. Sekarang tak nampak lg, nanti .. bila dah 10 , 20 tahun lagi , time tu la nak baca balik semua catatan kat sini . Ye dak . Ehh tapi waktu tu agaknya blogspot ada lg ke tak eh o.o

Fiza dah start merapu dah tu, sebelum byk kemerapuan lagi, baik stop kat sini dlu. Ayat dah mcm tak ada motip dh.haha. oke oke. Daaaa ..

Selamat ber'enjoy' di tahun baru uolls~
Yang lebih baik, habiskan masa cuti dengan benda berfaedah oke .

posted from Bloggeroid

4 comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤