4 Minggu di Kursus Intensif, USM Pulau Pinang .

10:46 AM


Assalamualaikum .

Alhamdulillah , dah selamat jejak kaki di USM . Tahun ni, datang ke Penang dengan kereta Fiza .Macam takut takut jugak masa nak drive bawak tu sebab jauh kan . Fiza last drive sejauh lebih 300km masa nk balik kelantan tahun 2007 , tu pun de kawan eskot depan belakang .hihihi . Datang kali ni pun dengan best friend , Ida , Fiza drive sampai Shah Alam je, haha, dari Shah Alam sampai Penang, Ida yg drive . Hihihi, tgk, betapa malas nya hamba Allah yang bernama Fiza ni nak tekan minyak :p Luv u lah Ida!

Sampai Penang Bridge lebih kurang jam 6 petang . Its sunset time! Dan, memang super duper punya view lah dari atas jambatan nih .Subhanallah .




Cantik kan kan kan .haa ..

Tahun ni, masa untuk intensif ni lebih lama berbanding tahun lepas .Lebih kurang 4 minggu T_T . Tengah bulan Februari nanti baru habis .ohh lama!

Pagi tadi, dah settle uruskan pendaftaran masuk intensif dan sekarang, tengah tunggu giliran untuk setting Wifi kat laptop dengan note pulak . Wifi USM ni laju gilerrr tahu! Ni, duk update blog ni, guna wifi la ni, donlop gambar ..zassss, xsampai 5 saat pun :)
Dah siap urusan untuk Wifi ni, jap lagi nak ke Library , pinjam buku. Pastu settlekan urusan nak dapatkan sticker keta usm and siap sumer baru boleh layan perut . Oh perut , kesian dia , dari pagi tadi duk menyanyi nyanyi -.-  . Jap lagi kita makan yee sayang ;)



You Might Also Like

8 AdamHawa Ohsem

  1. wahhh.. lepas ni blehlah updated blog dengan pantas kan... hehehe

    ReplyDelete
  2. Take care ye kak! Nanti Ty lik Ty pi jumpa akak ok. Apa2 habaq tau.

    ReplyDelete
  3. penang...!

    gudluck for exam yea..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa .hihi, meh la sini nur :p . Mekasihhh :)

      Delete
    2. insyaAllah....sabtu ni nur turun usm...
      nak amik chic na...sekali jumpa jaa...
      kalau de rezeki...boleh jumpa fiza sekali nanti...hehehe

      Delete
  4. assalamualaikum fiza...gud luck yer...;)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts