Layanan Pekerja Pusat Mel

8:42 AM

Assalamualaikum .

Penatnya hari ni, baru lepas settle urusan di ASB pastu, terus ke Pusat Mel Kerajaan Putrajaya pulak, nak ambik barang yang kalau ikut maklumat, sepatutnya dari minggu lepas dapat kat tangan Fiza . Tapi malangnya, sampai sekarang tak sampai lagi T_T

Apa yang best Fiza nak kongsikan ialah komitmen, layanan baik dan mesra alam pekerja kat Pusat Mel ni. Walaupun kesilapan bukan berpunca dari dorang, dorang seusaha mungkin bantu Fiza kesan parcel Fiza tu kat mana . Habis orang dia call .hihi . Terharu pulak kite :p . Last-last dapat la kesan .. rupanya parcel tu dah dalam perjalanan nak di hantar ke rumah Fiza dah . So, bila pekerja yang kat Pusat Mel ni tahu macam tu, dia terus mintak orang yang hantar tu, datang hantar kat tangan Fiza . Fiza just tunggu je kat sini . Sebab, kalau dia hantar ke rumah, orang tak ada, dah tentu-tentu nanti Fiza terpaksa datang amik kat sini jugak kan . Dan for sure, mmg next week jugak la jawabnya baru Fiza dapat . Next week Fiza mana ada kat sini dah .huhu. owhh, pekerja tu namanya En.Azman . Pangkat pakcik dah . Tengok cara dia dengan customer lain pun sangat baik dan mesra . Bagusss sgt! Untung Pos Malaysia ada pekerja yang terbaik macam ni :)

Sambil menunggu , sambil tunggu parcel sampai . Orang yang hantar tu dah sampai, duk cari parking . Lepas ni nak kene rushing balik ofis pulak . Bos whatsapp kata ada perbincangan .

Byeeee :p

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

2 AdamHawa Ohsem

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

My Blog List