Apo Bondo Eh Ni?

10:46 AM


Assalamualaikum .


Sape main benda ni sekarang?


 


Fiza skrg addicted giler dah dengan game nih, eh bukan Fiza je, husband pun dah siap install dah games ni dalam fon dia. so, dua dua dah ketagih main APO BONDO EH NI? kat rumah :p 

TAPI, bila stuck tak boleh nak teka Apo Bondo nyo yang keluar, jadi gerammm , tanya husband pun tak tahu, last print screen hantar kat member lain tanya jawapan, bila dah tahu jawapan, bertambahhh geram !
Geram sebab, grrr macam mana aku boleh tak terfikir jawapan senang camtu . hishh!

Husband, dia punya tahap ketagih, kalau Fiza kat luar, dia sent via wasap, tanya jawapan. kakaka. Pencipta app ni memang bijak, pandai dia buat clue guna icon-icon tu walaupun kadang macam, ehh apa kene-mengena icon tu dengan jawapan :p *teringat jawapan Ali Cafe:p , punyaa la susah fiza cari jawapan nak dipadankan dengan clue icon tuh :p . haha! 
Tapi bagus tau, kita boleh uji minda sendiri, cekap dan cepat ke tak sel-sel otak kita berhubung :p Tiap kali dapat jawapan, wahh rasa best oik, haha walaupun kebanyakan jawapan dia memang lawakk giler , merapu pun ada .hahaha. 

Sekarang Fiza guna teknik baru kalau stuck sangat dah tak tahu jawapan, haa, post kat fb, mesti ada yang jawab :p, dah dapat jawapan, delete terus post tu. Tak payah guna coin dah nak bukak hint dia :p huhu bijak kan :p
Korang cuba la main, best , geram, sakit hati, lawak sumer ada , tapi lastly, enjoyyy .hohoho!



You Might Also Like

7 AdamHawa Ohsem

  1. x cuba lagi...boleh cuba nanti nih..huhu

    ReplyDelete
  2. Kerek2 korang ni. Ty baru juga la install sebab korang asyik tanya kat group. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasni tgk ty pulakk post kt fb.ekekekek

      Delete
  3. pasni wat entry pasal #villagepeople lak kekekek

    ReplyDelete
  4. nak download tapi risau asyik main je game ni nanti

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts