Exam Tips | Esok.. First paper!

11:05 PM

Assalamualaikum

hello :)

Dup dap dup dap .

Esok bermula paper pertama untuk final exam Fiza tahun ni . Berdebar dan sangat berdebar . Risau pun satu hal . Risau takut apa yg Fiza fokus, tp lain yg masuk . Risau takut apa yang Fiza fokus, langsung tak naik soalannya -.- . Ya Allah, kurangkanlah rasa risau ni . Semoga esok bermula dengan ketenangan dan berakhir dengan senyuman. Aameen .

Paper esok mula jam 2.15pm, petanggg , ohh. Hope esok semuanya lancar . Persiapan dan perjalanan nak ke Shah Alam dipermudahkan . Fiza tak mahir sangat jalan kat Shah Alam ni, memang harapkan Waze je , dan semoga Waze membawa Fiza terus ke jalan yang benar .eh .hihi.Insyaallah . Semoga esok dan seterusnya Fiza diberi kemudahan dalam urusan ni.Aameen.

Wish Me Luck .. ;)



Dan untuk kawan-kawan yg sama exam esok sampailah 17hb ni, Fiza harap u guys dapat jawab dengan tenang dan dipermudahkan menjawab soalan exam tu. Bismillah dan selawat banyak-banyak oke ;) gud luck!

*sambung belek buku
posted from Bloggeroid




You Might Also Like

3 Adam Hawa Comel

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook