Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

12:36 PM


Assalamualaikum .

Hello :)


Dah masuk hari ke-3 kita berpuasa . Alhamdulillah:)
Kali ni, Fiza ada join satu give away yang dianjurkan oleh www.nile.com.my , simple sangat syarat-syarat dia dan sesiapa yang menyertainya , berpeluang memenangi hadiah berupa duit raya :)

2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 tunai
4 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM100 tunai

Lumayan kan . ^^



Dah lamaa sangat dah kot Fiza tak join apa-apa give away ni, hari ni rasa free pulak nak join :) .hihi. 

So, kalau rezeki fiza jadi pemenang bertuah tu, duit tu nanti ingat nak bagi kat bos je..ehh haaa, terkejut pulak tetiba nak bagi kat bos kan.haha . syhhhh jangan suspen sangat , sebenarnya bos fiza tokey jual biskut raya laa, jadi, fiza ada la order dua tiga bekas, haa, kalau menang, duit tu nanti boleh la bagi bos untuk bayaran biskut raya tu.ekekekeke. Kalau ada rezeki, alhamdulillah :)

Oke, settle segalanya syarat give away, seterusnya, kena emel detail entry ni pulak :)


Berminat nak join? sila klik sini



You Might Also Like

8 AdamHawa Ohsem

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts