Burger Ramly

4:06 PM


Assalamualaikum .

Hello =)

Tengahari tadi, waktu lunch, perut ni kemain berkeroncong menyanyi-nyanyi mintak diisi, dan apa yang perut sangat inginkan saat itu ialah makanan yang bernama BURGER . Oh sekian lamanya burger tak menjergah masuk ke perut ni  -.- teringin sungguh . 

Sebelum ni, *dua tiga bulan lepas bila tiba waktu lunch hari Jumaat je, fiza dan kawan memang akan lunch di tempat kebiasaan kami iaitu McDonals , Ya, memang aku penggemar burger dan dulu McChicken adalah one of my favourite foods .  sekarang, bye bye Mekdi :) Dan untuk menggantikan burger lain mengisi perut ni, untuk pertama kalinya, aku datang kesini,

Haa, Kiosk Burger Ramly di Bangi . Murahh oik! dan yang bestnya, kat sebelah kaunter tu, ada dijual makanan sejuk beku yang berjenama Ramly . Macam-macam ado =)



Untuk set ni, harganya cuma RM7.00 sahaja . Rasa burger dia sedap dan kentang jugak boleh tahan sedapnya, cuma tadi sejuk dah . Tadi sempat jugak fiza beli kentang dan nugget sejuk beku untuk goreng-goreng kat rumah pulak =)

Harga dan rasa sangat berbaloi :) kalau tak nak beli yang sedia masak ni, haa, beli je roti dan daging burger Ramly yang sejuk beku tu, balik rumah buat burger bertingket-tingket sendiri, makan sampai puas .ekeke =p

#Supportproduktempatan




You Might Also Like

10 AdamHawa Ohsem

  1. akak selalu makan frankfurter ayam kat situ sedap :-)..tak silap ada teh tarik lagi..

    ReplyDelete
  2. burger daging special favourite iolss fiza...

    ReplyDelete
  3. agaknya diorang mmg serve dah sejuk.. sbb ada blogger lain pun dapat fries sejuk dah..

    ReplyDelete
  4. Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer :)

    ReplyDelete
  5. dh lama x mkn burger..terliur jugak tengok gambar:-)sokong la produk tempatan!!

    ReplyDelete
  6. Hey! Kata nak pi , tak ajak. Kena serang kedai Ramly camni.

    ReplyDelete
  7. pernah jugak mkn dekat ramly beger situ.. tp lebih suka beli yg frozen masak dkt rumah.. hehe

    ReplyDelete
  8. okeh jeles,nanti nak ajak mr d pegi jugak huhuu...

    ReplyDelete
  9. Kunjungan balas sebab nak polow balik. :-)

    Ni entry lama, tapi bagus juga untuk rujukan sesapa yang tak pernah pegi ke Ramly Kiosk.

    http://m.braderpet.com/2013/05/altto-burger-berjenama-dari-restoran.html

    ReplyDelete
  10. bagus2. harap diorg tingkat servis lagi. mana boleh kasi makanan sejuk2. pelanggan pon lari nnt irrayyan.com

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts