Ohh Candy Crush Saga

6:52 PM


Assalamualaikum .

Hello =)




Mesti ramai kan yang terkena penyakit 'candy crush saga' ni :p Fiza dulu pernah kena jugak, tapi kejap je, sampai level 100 lebih kot, dah tak boleh masuk dah, geram sebab susah giler nak lepas . Dah pecahkan, nak kene pecah lagi, pecah lagi. huhh berlapis2 . Last-last, hilang sabar, uninstall terus dari hp .hoho O.o . Dulu ingat lagi, siap paksa Yanty suruh lepaskan level .
<pssstt ~ yanty tererrrr bercandy crush okee!>

Tapi sehingga sekarang, ada sorang ni, sangat setia dengan candy crush ni, dah beratus-ratus level dah dia , hihi .Game lain memang dia tak layan, fokus yang satu ni je :p , Kadang pelik jugak , candy crush ni memang tak ada penghujung ke eh?

Rasanya , dah setahun lebih kot game ni .haha.



You Might Also Like

7 AdamHawa Ohsem

  1. saye prnh uninstall sbb give up xlepas level.. pastu install blk.. rindu nk main.. pas install bru lepas.. skrg ni sangkut lg.. dh sebulan xmain.. haha

    ReplyDelete
  2. yelah.. lulu pun sangkut di level 352 lama dah :(

    ReplyDelete
  3. Last level yaya tak boleh pergi sebelum hp hilang, Level 347 camtu.. huwaa rindu hp lama :')

    ReplyDelete
  4. Hi fiza, bab game CCS ni mamaD mmg terer..dah 3x rasanya dia dapat lavel tinggi..entahla pcl pon x faham sangat, bila tanya kenapa stop main...katanya dah habis lavel ...so maksudnya mmg ada penamat tapi blh sambung lagi selepas beberapa minggu . ..x faham ..x faham dan x mau faham pcl..game berhantu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila dh habis level, diorg tambah lagi level...sebab tu lepas seketika boleh sambung main lagi..dahsyat la mamaD boleh main sampai habis..

      Delete
  5. hahaha..samaa la dengan nad..dulu dah sapai level ratus..then tak boleh buka game tu..pastu unistall balik..then install balik dah kene start dri mula..adehh

    ReplyDelete
  6. Ty masih main. Kelakar nya dua hp dgn dua fb. Hp bru ni dh nk sm level dh dgn yg bzmn maen... Abe sokmo request. Yeah masih ade geng.

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts